Οι τρομοκράτες επιτέθηκαν με πυραύλους Grand κατά της ρωσικής βάσης Hmeimim στη Λαττάκεια και προκλήθηκε έκρηξη στον αέρα με ρωσικό πύραυλο.Δεν καταρρίφθηκε ελικόπτερο….

Αποτέλεσμα εικόνας για Hmeimim syriaΟ πολεμικός ανταποκριτής Εiad Hosein και το μέσο syrianow δίνουν μια άλλη εκδοχή για την δήθεν κατάρριψη ελικοπτέρου στη Β Λαττάκεια στο όρος Al-Akrad.

”Σήμερα το πρωί ο εχθρός εκτόξευσε πολλούς πυραύλους Grad προς τη ρωσική βάση Hmeimim  στην περιοχή της Λαττάκεια. και προκλήθηκε έκρηξη στον αέρα με ρωσικό πύραυλος  κοντά στη  Salma.

Η τρομοκρατική οργάνωση Ahrar al Sham  ανακοίνωσε ωστόσο την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτέρου  στον ουρανό τoυ χωριού  Salma στο όρος .. με πολυβόλα αντιαεροπορικά !!!
Και άρχισε να δημοσιεύει ο ανόητος αντίπαλος .. χωρίς καμιά στιγμή να σκεφτεί…..Και εγώ αναρωτιέμαι   .. πώς μπορεί ένα πολυβόλο να ρίξει ένα ρωσικό ελικόπτερο mi-23 στα 15 χιλιόμετρα πιο μακριά ενώ δεν είναι σε θέση να καταρρίψει ό,τι κινείται πάνω από το κεφάλι του  !!!

Στη συνέχεια η συριακή και η ρωσική αεροπορία εγακαταστάθηκαν κανονικά στους αιθέρες της περιοχής .. και πραγματοποίησαν πολλές αεροπορικές επιδρομές κατάθέσεων των εχθρών στην επαρχία της Λαττάκεια όπως και στη γειτονική επαρχία του Ιντλίμπ.

dimpenews.com