Πακιστάν: αποκεφάλισε τη γυναίκα του για λόγους τιμής…..

Pakistan man decapitates wife for not quitting job

Ένας άνδρας αποκεφάλισε τη γυναίκα του μ΄ένα  κόφτη για λόγους τιμής στη Manga Mandi την Κυριακή.

Η αστυνομία είπε ότι η 37χρονη Nasreen, μια μητέρα 3 παιδιών, κάτοικος της Shamke Bhattian, βρέθηκε νεκρή από τα παιδιά της και γείτονες σ΄ένα δωμάτιο στο σπίτι της με το κεφάλι της κομμένο.

H αστυνομία αφότου πληροφορήθηκε το συμβάν έσπευσε στο σημείο.

Οι εγκληματολόγοι που συνόδευσαν την αστυνομία συνέλλεξαν στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος κατέγραψαν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο γι΄αυτοψία.

Ο Διευθυντής της αστυνομίας του τμήματος Saddar (SP) ο Maher Mumtaz είπε ότι οι αρχικές έρευνες αποκάλυψαν ότι η γυναίκα σκοτώθηκε από τον άνδρα της  Afraheem για λόγους τιμής.

Είπε ότι ηγυναίκα δούλευε ως εργάτρια σ΄ενα εργοστάσιο στην περιοχή Raiwind αλλά ο άνδρας της δεν ήθελε τη δουλειά της και της ζητούσε να την εγκαταλείψει. 

Παρά την αντίθεση του άνδρα της η Nasreen συνέχισε τη δουλειά, πρόσθεσε.

Ο SP δήλωσε επικαλούμενος τα παιδιά ότι η γυναίκα κοιμόταν στο δωμάτιο της όταν ο άνδρας της της επιτέθηκε μ΄ένα  κόφτη και μετά κλείδωσε το δωμάτιο.

Είπε ότι μετά ο ύποπτος έφυγε από το σπίτι και ότι τα παιδιά με τη βοήθεια κάποιων περίοικων άνοιξαν το δωμάτιο και βρήκαν την Nasreen νεκρή με κομμένο το κεφάλι.

Είπε ότι δύο ομάδες αστυνομικών έχουν συγκροτηθεί για τη σύλληψη του υπόπτου. pamelageller 7.8.17

dimpenews.com

One thought on “Πακιστάν: αποκεφάλισε τη γυναίκα του για λόγους τιμής…..

Comments are closed.