Πολλές σελίδες site στο διαδίκτυο μετέφεραν ότι ένα ισραηλινό μαχητικό καταρρίφθηκε στο νότο του Λιβάνου. Αν και καμιά επίσημη πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την πληροφορία η  »Εγκυκλοπαίδεια του Συριακού Στρατού » δηλώνει ότι τα συριακά ραντάρ της αεράμυνας δέσμευσαν δυο  F-16 στις 10 h 25 τοπική ώρα.

Στις 11h26, δόθηκε η εντολή για την καταστροφή του στόχου και ένας πύραυλος των S 200 εκτοξεύθηκε κατά των 2 αεροσκαφών.
Σύμφωνα με την πηγή, στις 11:30 π.μ ,αρκετές θέσεις συριακών ραντάρ επιβεβαίωσαν ότι ένα ισραηλινό  F-16 πράγματι καταρρίφθηκε πάνω από τη νότια πόλη του λιβάνου Σιδώνα.Τα δυο αεροσκάφη κατευθύνονταν προς το βορρά.Η επίθεση επιβεβαιώθηκε από πολλές θέσεις ραντάρ και αεράμυνας που παρακολουθούσαν ομοίως το στόχο.iuvmonline.com 10.9.17

Kαι ισραηλινά site μεταφέρουν ως ανεπιβεβαίωτη πάντως την έιδηση ότι  »ένα ισραηλινό F-15 καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα ενώ πετούσε με άλλο αεροσκάφος ίδιου τύπου στην περιοχή Σιδώνα Λιβάνου. »rotter.net

Το ιρανικό alalam 11.9.17 αναφέρει ότι υπάρχει είδηση που μεταφέρεται σε αρκετά μέσα για συντριβή και κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού F15 στη θάλασσα μετά από εκτόξευση συριακού πυραύλου S200. Ωστόσο προσθέτει ότι το συριακό πρακτορείο τύπου  Ash-Sharq Al-Awsat δεν κατόρθωσε να επιβεβαιώσει το γεγονός.Το alalam επικαλείται το Sputnik.

dimpenews.com

Laisser un commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s