ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ/ Oι ΗΠΑ ενημέρωσαν τη Ρωσία ότι εντός 48ωρου θα χτυπήσουν τη Δαμασκό.Η Ρωσία ενημερώνει εσπευσμένα και την Τεχεράνη.

Σχετική εικόνα


Η Ρωσία ενημερώνει την Τεχεράνη μέσω ειδικού απεσταλμένου ότι η αμερικανική διοίκηση πήρε την απόφαση να βομβαρδίσει τη Δαμασκό και θέσεις στο Λίβανο και προειδοποιεί το Ιράν γι αυτή την εξέλιξη.Ο ρώσος αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι θα χτυπηθεί η Δαμασκός εντός 48 ωρών.Η Ρωσία  έχει δεσμευθεί ότι θά απαντήσει αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τηνΣυρία .

Νωρίτερα ο αρχηγός της Κύριας Επιχειρησιακής Διοίκησης του ρωσικού ΓΕΣ ο Sergueï Roudskoï είχε δηλώσει στο Rossiya 24 ότι «παρατηρούμε σημάδια προετοιμασίας για ενδεχόμενα χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο ο αμερικανικός στρατός ήδη έβαλε επι ποδών ομάδες πλοίων επίθεσης επανδρωμένες με πυραύλους κρουζ στην Ανατολική Μεσόγειο στο Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ρωσία κινητοποιεί τις δυνάμεις της στη συριακή ακτογραμμή.

Μέσα στη νύχτα κυκλοφορούν ψίθυροι ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του εκκενώνουν κάποιες  στρατιωτικές εγκαταστάσεις θέσεις στη Δαμασκό.Πληροφορίες φέρουν τον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών να φεύγει από τη Δαμασκό και το Ιράν να αναδιατάζει τις δυνάμεις του στον Περσικό Κόλπο.

dimpenews.com