Ταυτρόχρονη επίθεση Ισραήλ, τρομοκρατών στην Quneitra. Ισραηλινά τανκ βομβαρδίζουν θέσεις συριακές / Hezbollah στην Quneitra και οι τρομοκράτες την πόλη al-Baath.

Τα ισραηλινά τανκ Merkava  στόχευσαν θέσεις φιλοκυβερνητικής πολιτοφυλακής στον Κόκκινο Λόφο βόρεια της  Quneitra μια σημαντική θέση που βλέπει στο χωριό Hadar..Οι φιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές απάντησαν βομβαρδίζοντας θέσεις τρομοκρατών στην  Jubata al-Khashab με πάνω από  25 ρουκέτες. Τρομοκράτες με τη σειρά τους στόχευσαν στη συντονισμένη αυτή επίθεση με ισραηλινούς κτίρια στην πόλη  Baath.

 

Oι τρομοκράτες βομβάρδισαν με όλμους και οβίδες την πόλη al-Baath στην Quneitra, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Το SANA μεταφέρει ότι στοχεύθηκαν κατοικημένες περιοχές στην al-Baath  και στα περίχωρά της.Ο στρατός απάντησε με πυραύλους και κατέστρεψε τα οχυρά τους

Σύμφωνα με πηγή της αντιπολίτευσης ισραηλινά τανκ βομβάρδισαν δυνάμεις της Hezbollah βόρεια του υψώματος Tulul al-Humur στην Quneitra. Το Orient news αναφέρει πως το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών στην περιοχή της Quneitra. Οι φιλοσυριακές σελίδες μιλούν για 2 οβίδες ή και περισσότερες που εξαπολύθηκαν από τρομοκρατικές οργανώσεις.

Anadolu, ΤRΤ: Ισραηλινά tank που σταθμεύουν στο κατεχόμενo Συριακό Γκολάν, βομβάρδισαν το Σάββατο το πρωί,θέσεις  της Χεζμπολάχ στη νότια Συρία.
Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι ο βομβαρδισμός στόχευσε  περιοχή βόρεια της Koυνέιτρα, όπου υπήρχαν πολλά μέλη της « Χεζμπολάχ ».
Στο ίδιο πλαίσιο την αυγή της ημέρας ακούστηκαν ήχοι  εκρήξεων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, της « Deir al-Zour »  ανατολικά της Συρίας, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από το Ισραηλινό βομβαρδισμό.Καμία επίσημη δήλωση δεν εκδόθηκε από το συριακό καθεστώς σχετικά με τα δύο περιστατικά, ούτε το μέγεθος των απωλειών που διαπιστώθηκαν και στις δύο θέσεις. Δεν υπάρχει καμιά επίσημη αντίδραση από καμιά πλευρά. raialyoum

dimpenews.com

One thought on “Ταυτρόχρονη επίθεση Ισραήλ, τρομοκρατών στην Quneitra. Ισραηλινά τανκ βομβαρδίζουν θέσεις συριακές / Hezbollah στην Quneitra και οι τρομοκράτες την πόλη al-Baath.

Comments are closed.