Οι αρχηγοί των τρομοκρατικών φραξιών του Idlib είχαν συνάντηση στην Άγκυρα για το μέλλον του Idlib.

Turkey has become a target for terrorists

Oι τρομοκρατικές φράξιες του Idlib συσκέπτονται στην Τουρκία για το μέλλον του Idlib. Οι αρχηγοί των ένοπλων φραξιών του Idlib, και κυρίως των  « National Front for Liberation» που έχει διασύνδεση με FSA και το «Jabhat Tahrir Suriya» / Syrian Liberation Front  έχουν συνάντηση στην Άγκυρα  για να συζητήσουν το μέλλον της επαρχίας του Idlib.
« Η συγκέντρωση επέρχεται μετά από αίτημα της τουρκικής πλευράς να προσέλθουν οι φράξιες στην Άγκυρα για να συζητήσουν τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο θα βασιστεί η επαρχία αυτή »,ανέφερε η πηγή. Επιπλέον θα μιλήσουν για τη συμμετοχή  στον επόμενο γύρο συνομιλιών για συριακό που θα πραγματοποιηθεί στο  Sotchi στη Ρωσία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των Αstana.

H Toυρκία επίσης από την πλευρά της υπολογίζει να διοργανώσει μια σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη στις 7 Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή  Ρωσίας, Γαλλίας, Γερμανίας για να συζητηθούν τοπικά θέματα συμπεριλαμβανομένου του συριακού δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan αναφέρει την Κυριακή η Hurriyet.

« Θα συζητήσουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί στην περιοχή », πρόσθεσε ο Recep Erdogan χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάσκεψη.

dimpenews.com