Οι αρχηγοί των τρομοκρατικών φραξιών του Idlib είχαν συνάντηση στην Άγκυρα για το μέλλον του Idlib.

Turkey has become a target for terrorists

Oι τρομοκρατικές φράξιες του Idlib συσκέπτονται στην Τουρκία για το μέλλον του Idlib. Οι αρχηγοί των ένοπλων φραξιών του Idlib, και κυρίως των  « National Front for Liberation» που έχει διασύνδεση με FSA και το «Jabhat Tahrir Suriya» / Syrian Liberation Front  έχουν συνάντηση στην Άγκυρα  για να συζητήσουν το μέλλον της επαρχίας του Idlib.
“Η συγκέντρωση επέρχεται μετά από αίτημα της τουρκικής πλευράς να προσέλθουν οι φράξιες στην Άγκυρα για να συζητήσουν τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο θα βασιστεί η επαρχία αυτή”,ανέφερε η πηγή. Επιπλέον θα μιλήσουν για τη συμμετοχή  στον επόμενο γύρο συνομιλιών για συριακό που θα πραγματοποιηθεί στο  Sotchi στη Ρωσία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των Αstana.

H Toυρκία επίσης από την πλευρά της υπολογίζει να διοργανώσει μια σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη στις 7 Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή  Ρωσίας, Γαλλίας, Γερμανίας για να συζητηθούν τοπικά θέματα συμπεριλαμβανομένου του συριακού δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan αναφέρει την Κυριακή η Hurriyet.

“Θα συζητήσουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί στην περιοχή”, πρόσθεσε ο Recep Erdogan χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάσκεψη.

dimpenews.com