ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Συνεργάτες του ΥPG απήγαγαν μέσα στη νύχτα 60χρονο χριστιανό Αραμαίο στο Qamishli στη Β Συρία γιατί στο fb καταφέρθηκε εναντίον του κλεισίματος των σχολείων. ΦΩΤΟ

Dawronoye, πληρεξούσιοι των Κούρδων YPG συνεργατών του κατοχικού στρατού των ΗΠΑ στη Συρία εισέβαλαν πριν λίγο βράδυ Κυριακής στο σπίτι ενός αθώου 60χρονου Αραμαίου Σύριου πολίτη στο Qamishli στην επαρχία της Hasakah και τον απήγαγαν !

Σήμερα, 30/9/18 στις 8:30 μμ τοπική ώρα, 3 οχήματα ένοπλων Sutoro (Dawronoye) turned up στην οικία του κ.Souleman Yusuf στην περιοχή Kornish στο Qamishli, στη Β Συρία. Οι ένοπλοι , πέντε πολιτοφύλακες βγήκαν από αυτά τα οχήματα,  κινήθηκαν προς το  διαμέρισμά του, εισέβαλαν στο σπίτι του, πήραν τον υπολογιστή και τους σκληρούς δίσκους και τον απήγαγαν.

Ο κ. Yusuf ζει στο σπίτι αυτό με τη γυναίκα του και τα 2 του παιδιά. Είχε δημοσιεύσει νωρίτερα σήμερα ένα άρθρο στο Facebook του  για τους  Dawronoye που πρόσφατα παράνομα και βίαια έκλεισαν σχολεία στο Qamishli, ενάντια στη βούληση του τοπικού πληθυσμού των Αραμαίων.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αραμαίων WCA καταδικάζει απερίφραστα  την δειλή επίθεση εναντίον πολιτών και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του κ. Yusuf.

dimpenews.com