Σφοδρός αεροπορικός βομβαρδισμός από τους Ρώσους κατά της Αλ Νούσρα νυν HTS στη δυτική ύπαιθρο Χαλεπίου…ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν έντονες αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων της τ. Αλ Νούσρα και νυν HTS  σε θέσεις της στα περίχωρα του σε Darat Izza και Kafr Naha και σε άλλες περιοχές στη Δυτική ύπαιθρο Χαλεπίου.

H ρωσική αεροπορία βομβάρδισε τις θέσεις των τρομοκρατών της HTS  καθώς προήλαυναν και βρίσκονταν έναντι των θέσεων συριακού στρατού…..

Kαι η συριακή αεροπορία βομβάρδισε θέσεις των τρομοκρατών σε αντίστοιχες περιοχές Δ Χαλεπίου…

Μεταξύ άλλων βομβαρδίστηκε η 46η Ταξιαρχία της Αλ Νούσρα  στ΄ανατολικά του Idlib ένα στρατόπεδο που περιέχει πυρομαχικά κι όπλα….’Εντονοι βομβαρισμοί αεροπορικοί συνεχίζονται κατά αλ Νούσρα σε Khan Al-Asal.

Al-Mayadeen: η HTS ελέγχει πλήρως τη Δυτική ύπαιθρο Χαλεπίου μετά από την απόσυρση της Nour alDin al-Zenki  στο Afrin….

Tις τελευταίες μέρες η Hayat Tahrir al-Cham (HTS)  συγκρούστηκε με μια συμμαχία τρομοκρατών υποστηριζόμενων από την ‘Αγκυρα  το Εθνικό Μέτωπο Απελευθέρωσης (FNL). Οι μάχες διεξήχθησαν αρχικά και κυρίως στην επαρχία Χαλεπίου πριν επεκταθούν σε Hama και Idleb. Την Παρασκευή η  HTS συνέχισε την προέλασή της και πήρε συνολικά από την Πέμπτη 23 οικισμούς και χωριά aαπό την Noureddine al-Zinki,μια φράξια του FNL στα δυτικά Χαλεπίου σύμφωνα με αντιπολιτευόμενο OSDH.

dimpenews.com