Μετά τη Ρωσία και η Κίνα έστειλε 120 στρατιωτικούς της στη Βενεζουέλα…..

Κάποιες ώρες μετά τη διάδοση πληροφοριών για “πολιτοφύλακες που ετοιμάζονταν να διαπράξουν επιθέσεις στο έδαφος της Βενεζουέλας sκαι καθώς η χώρα πάντα υποφέρει από ηλεκτρικό λόγω των ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων η Κίνα αποφάσισε να στείλει τους στρατιώτες της στη Venezuela όπου αυτοί οι τελευταίοι όφειλαν να συμμετάσχουν δίπλα στους 100 Ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους στις προετοιμασίες του πολέμου κατά πράξεων sabotage, π.χ τις τακτικές αποσταθεροποίησης με στρατιωτικό χαρακτήρα των ΗΠΑ.

Eδώ και κάποιες ημέρες οι συστοιχίες πυραύλων S-300 αναπτύχθηκαν στο Νότο του Caracas και η Ρωσία ανακοινώνει πως άνοιξε ένα κέντρο εκπαίδευσης πιλότων Βενεζουέλας.

Σε αυτό  το πλαίσιο μια ομάδα 120 στρατιωτικών του Λαικού Στρατού της Κίνας αποβιβάστηκε στο νησί Margarita στ΄ανοιχτά τηςVenezuela. Επίσημα οι Κινέζοι στρατιωτικοί επιφορτίστηκαν να διοχετεύσουν ανθρωπιστική βοήθεια και να φέρουν τεχνική υποστήριξη στον πληθυσμό, αλλά πηγές καλά πληροφορημένες διαβεβαιώνουν πως το κινέζικο στρατιωτικό προσωπικό απαριθμεί επίσης και ειδήμονες του κυβερνοπολέμου. Ο στρατός Κίνας σπάνια κινητοποιήθηκε εκτός συνόρων και κυρίως στη Λ Αμερική. Πρόκειται για ένα μέτρο ακραία ισχυρό μέτρο στη νέα στρατιωτική πολιτική της Κίνας που δεν αποκλείει πλέον μια πιθανή στρατιωτική αντιπαράθεση με τον “εχθρό” όταν κινδυνεύει μια φιλική, συμμαχική χώρα.

dimpenews.com