ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ /

Ισραηλινά F-16Is υποστηριζόμενα από F-16Ds της No.109 Μοίρας “The Valley Squadron” που έκανε πριν λίγες μέρες κοινά γυμνάσια με ελληνική πολεμική αεροπορία με ορμητήριο την πτέρυγα μάχης της Ανδραβίδας στην Ηλεία στα πλαίσια της Ηνίοχος 2019 βομβάρδισαν μέσα στη νύχτα τη Συρία το πολύπαθο Masyaf στη Χάμα. Τραυματίστηκαν τουλάχιστον 17 πολίτες και 3 στρατιώτες σοβαρά. Πως εξηγείται ότι αλ Νούσρα και Ισραήλ έχουν προνομιούχο και κατ΄εξοχήν στόχο το Μasyaf στη Χάμα;;;;;

Tελευταίος απολογισμός από το κρατικό Νοσοκομείο του Massyaf που δημοσιοποιεί ονομαστικό κατάλογο αναφέρει ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε 25.

Με το που έφυγαν από Ελλάδα τα ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν τη Συρία αφού

”ολοκληρώθηκε η Πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση «Ηνίοχος 2019», η οποία διεξήχθη από τη Δευτέρα 1 έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας….Στην άσκηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων από τη χώρα μας αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιταλία και το Ισραήλ, καθώς και δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού” αναφέρει το haf.gr.

dimpenews.com