Το Ισραήλ βομβάρδισε το Massyaf στη Χάμα. 20 πολίτες τραυματίες…

FB_IMG_1555128919710

Περί της 02:30 π.μ τα μεσάνυχτα προς πρωί του Σαββάτου την 13η Απρίλη 2019, ισραηλινά μαχητικά πραγματοποίησαν επιδρομές κατά στρατιωτικής θέσης στο Massyaf στο κυβερνείο της Χάμα στη Συρία..

Άμεσα η συριακή αεράμυνα δέσμευσε τους αντίπαλους πυραύλους και κατέρριψε κάποιους από αυτούς πριν καταλήξουν στους στόχους τους.

Η ισραηλινή επίθεση στο Massyaf πραγματοποιήθηκε κοντά στο στρατόπεδο al-Tala’i και στην περίμετρο ενός σχολείου.Η αεράμυνα αντιμετώπισε την επίθεση και οι πύραυλοι που εξερράγησαν στον αέρα πριν φτάσουν στο έδαφος, ακούστηκαν σε όλη την περιοχή.

Ωστόσο η ισραηλινή επιθετικότητα ήταν πολύ έντονη και είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών κτιρίων και τον τραυματισμό ανθρώπων.

Aucune description de photo disponible.
FB_IMG_1555128874520
FB_IMG_1555128660428

Al Yunis, Διευθυντής της Γενικής Αρχής του Εθνικού Νοσοκομείου Musayaf & nbsp; επιβεβαίωσε ότι συνολικά 17 πολίτες μεταφέρονται στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκαν και δόθηκαν τα ονόματά τους. Μεταξύ των τραυματιών, υπάρχουν 3 στρατιώτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο Dr. Maher Al Yunis, Διευθυντής του Κρατικού Νοσοκομείου του Musayaf επιβεβαίωσε πως συνολικά 17 πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκαν κι έδωσε τα ονόματά τους.Μεταξύ αυτών υπάρχουν 3 στρατιώτες με σοβαρά τραύματα.

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε 6 πυραύλους στα συρο-λιβανέζικα σύνορα δυτικά της Homs..

dimpenews.com