ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ Vincent Lambert.ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Καταδίκασαν σε θάνατο τετραπληγικό μόνο και μόνο γιατί είναι ανίατα ασθενής και κοστίζει. ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ……

Αποτέλεσμα εικόνας για Macron hitler

Mόνο οι ναζί θα μπορούσαν να το κάνουν.Το γαλλικό κράτος συμβατό με τις νέες μεσαιωνικές αντιλήψεις-οδηγίες της ΕΕ καταδικάζει σε θάνατο έναν τετραπληγικό μόνο και μόνο επειδή είναι ασθενής. Η διακοπή των φροντίδων στο Γάλλο Vincent Lambert άρχισε αυτή τη Δευτέρα στις 20 Μάη παρά τις πολυάριθμες προσφυγές που κατέθεσαν οι γονείς του κατά τη διάρκεια 10 χρόνων. Οι γιατροί επιφορτισμένοι με την περίπτωση του γιου τους όφειλαν να θέσουν τέλος στη διατροφή του και την ενυδάτωσή του που και οι 2 είναι τεχνητές και να βυθίσουν τον ασθενή σε μια νάρκωση ως το θάνατο του.

Η διακοπή της παρεχόμενης περίθαλψης στον Vincent Lambert είναι συμβατή με το νόμο Claeys-Leonetti του 2016, σύμφωνα με τον οποίο οι φροντίδες μπορούν ν΄ανασταλούν καθώς δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα παρά την « διατήρηση τεχνηέντως στη ζωή ».Αυτή είναι ακριβώς η περίπτωση του Vincent Lambert.

Καινοτομία αυτού του νόμου του 2016 : η αρχή της νάρκωσης. Η ενυδάτωση και η διατροφή να σταμάτησαν. Παράλληλα ο Vincent Lambert βυθίστηκε σε τεχνητό κώμα ώσπου να σταματήσει η καρδιά του.Μια λύση προορισμένη να θέσει σε τέλος τη ζωή ανώδυνα για τους ασθενείς.

Η απόφαση διχάζει. Από την μια πλευρά οι υπέρμαχοι της ζωής « pro-vie », κυρίως υποστηρικτές των γονιών του Vincent Lambert, που δεν επιθυμούσαν να σταμτήσει η ιατρική υποστήριξη. Ανησυχούν για τα παράγωγα του νόμου της νάρκωσης.

Στην περίπτωση του Vincent Lambert, οι αντιδρώντες εναντιώνονται και στο γεγονός ότι σταμάτησε η ιατρική φροντίδα με απόφαση γιατρών χωρίς τη συναίνεση της οικογένειας του ασθενούς.

Ο Vincent Lambert γεννήθηκε το 1976 ο Vincent Lambert που έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος το 2008. Ο Vincent από τότε πέφτει σε κώμα με ελάχιστη διατήρηση συνείδησης. rfi.fr

Όχι η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία την τελειώνουν μια κι έξω οι κρατικές δομές με ευρωπαϊκές νεοφανείς θεωρίες-οδηγίες που νομιμοποιούν την εκτέλεση ασθενών ανυπεράσπιστων έρμαια στις ναζιστικές διαθέσεις των δημίων τους. Ο νομικός πολιτισμός αυτο-ακυρώθηκε και όσο για την ιατρική κοινότητα υποβαθμίζεται σε εκτελεστικό πειθήνιο όργανο της εκάστοτε εξουσίας. Η κρατική καταστολή κατά ασθενών οφείλει να πάρει τέλος…..

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο κόσμος πανηγυρίζει στους δρόμους του Παρισιού γιατί το Εφετείο μόλις πριν λίγο διέταξε και πάλι να αρχίσει η χορήγηση τροφής και ενυδάτωσης στον τετραπληγικό ασθενή σε κώμα Vincent Lamber

dimpenews.com