Eπιδημιολόγος του WHO: το 80% των κρουσμάτων "Covid-19" είναι ήπια και δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση….

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το 80% των κρουσμάτων “Covid-19” είναι ήπια περιστατικά, δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση και αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί πραγματικά ν’ ανακάμψει και να αναρρώσει χωρίς να διαγνωστεί με “Covid-19” δήλωσε στο Sputnik ο Dr. Amjad Al-Khouli, Επιδημιολόγος Σύμβουλος του WHO στο Παράρτημά του για την Ανατολική Μεσόγειο.

Την ίδια ώρα το διαδίκτυο και ο τύπος έχουν γίνει πολύ dark τους κέρδισε μια κουλτούρα θανάτου ενώ επιδίδονται στην καταμέτρηση ανά λεπτό των θυμάτων με πάθος που θυμίζει bookmakers στο χρηματιστήριο των νεκρών. Μόνο που δεν άρχισαν να στοιχιματίζουν ποιά χώρα θα βγει πρώτη στην κούρσα των θυμάτων στον μακάβριο μαραθώνιο…

dimpenews.com

One thought on “Eπιδημιολόγος του WHO: το 80% των κρουσμάτων "Covid-19" είναι ήπια και δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση….

  1. Το τραγικότερο όλων είναι ότι μέσω αυτής της μακάβριας πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ (με την αρρωστημένα λάγνα καταμέτρηση κρουσμάτων και νεκρών….) έχουν ΠΑΝΙΚΟΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τους πάντες, ΠΑΡΑΛΥΟΝΤΑΣ την ΛΟΓΙΚΗ και την κριτική σκέψη, και επιβάλλοντας το ΓΕΛΟΙΟ (και ΣΥΝΑΜΑ τραγικό) “δόγμα”:
    “ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΠΕΘΑΝΕΣ!”
    Οσο και να τους επισημαίνεις άρθρα σαν αυτό, όπως και τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που ΙΔΙΕΣ οι χώρες ανακοινώνουν (και που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”…) , αυτοί ΤΙΠΟΤΑ!

    Ξερουν ΤΙ (και ΠΩΣ να το) κάνουν, οι επίδοξοι εξουσιαστές της ανθρωπότητας…

    Like

Comments are closed.