Η αστυνομία στις ΗΠΑ σκότωσε άλλους 120 μετά τη δολοφονία του George Floyd.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Σκοτώνει ετησίως 1000 άτομα κατά πλειοψηφίαν μαύρους….

H αστυνομία στη χώρα πρότυπο της Δημοκρατίας του δυτικού μπλοκ σκοτώνει πάνω από 1000 ανθρώπους ετησίως και δυσανάλογα τα περισσότερα θύματα είναι μαύροι αποκαλύπτει το nbc.Το 2017, η αστυνομία των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσε 986 άτομα εκ των οποίων το 22% ήταν μαύροι ενώ οι Αφροαμερικανοί αποτελούν μόνο το 13% του πληθυσμού των U.S.Α. Μελέτες η μια μετά την άλλη αποδεικνύουν πως οι αδύναμοι νόμοι για τα όπλα και τα υψηλότερα επίπεδα οπλοκατοχής ευθύνονται για την αύξηση των πυροβολισμών από την αστυνομία..

Το 2014 οι δολοφονίες πολιτών από την αστυνομία ήταν 1100 όταν σε άλλες χώρες όπως η Αυστραλία, η Αγγλία ή και η Γερμανία ακόμη δεν μετριούνται ούτε καν στα δάχτυλα της μιας χειρός.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι μετά την περίπτωση της δολοφονίας του George Floyd και στο διάστημα των 20 ημερών που ακολούθησε η αστυνομία στις ΗΠΑ σκότωσε ακόμη 120 άτομα δηλ. 6 ανθρώπους ανά ημέρα…Παρατίθεται ενδεικτικός κατάλογος αυτών των τελευταίων θυμάτων από υποψήφιο για το Κογκρέσο…Η μαύρη λίστα της ντροπής..….

Image
παρατίθεται ενδεικτικός κατάλογος των τελευταίων θυμάτων
Image
Image
Image

dimpenews.com

2 thoughts on “Η αστυνομία στις ΗΠΑ σκότωσε άλλους 120 μετά τη δολοφονία του George Floyd.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Σκοτώνει ετησίως 1000 άτομα κατά πλειοψηφίαν μαύρους….

  1. Μην υπερβάλλετε και μη γράφετε ανακρίβειες γιατί χάνεται η αξιοπιστία του άρθρου. Οι στατιστικές δεν λένε αυτό.

    Like

Comments are closed.