Οι Αρμένιοι ευλογούν τα όπλα στην εκκλησία κατά του Γενοκτόνου…..ΒΙΝΤΕΟ O πόλεμος συνεχίζεται παρά την εκεχειρία…..

Οι Αρμένιοι ευλογούν τα όπλα στην εκκλησία κατά του Γενοκτόνου..Η Αρμενία είναι σύμβολο του χριστιανικού κόσμου καθώς γενοκτονήθηκε από τους Τούρκους και τώραπάλι βάλεται..Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν θέτει στο στόχαστρό του το χριστιανισμό και θα πάει σε σεκταριστικούς πολέμους. Άλλωστε το προαννήγειλε με την κίνηση του για Αγιά Σοφιά…Οι Αρμένιοι έλαβαν το μήνυμα και ευλόγησαν τα όπλα κατά των Νεοθωμανών κατακτητών και συμμάχων τους…

Η εύθραστη εκεχειρία τέθηκε σε ισχύ αλλά ο πόλεμος είναι αδυσώπητος.Οι πόλεις Shushi, Stepanakert και Martuni βομβαρδίστηκαν ανηλεώς από το Azerbaijan ενώ στο Νότο ειδικές δυνάμεις των Αζέρων που επιχείρησαν να εισέλθουν στην πόλη Hadrut κονιορτοποιήθηκαν έως ενός..Το μόνο κατόρθωμά τους είναι ότι σκότωσαν μέσα στο σπίτι τους μια μάνα με το γιο της. Η πόλη δέχθηκε ομοβροντία επίθεσης.

Το Αρμενικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σύμφωνα με το TASS.

«Πραγματοποιήθηκαν βομβαρδισμοί στους οικισμούς της περιοχής Syunik της Αρμενίας. Οι προκλητικές ενέργειες του στρατού του Αζερμπαϊτζάν συνοδεύονται από πολιτικές δηλώσεις που δεν μπορούν να ερμηνευθούν διαφορετικά από την κατάρρευση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός από το Αζερμπαϊτζάν ».

O εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Άμυνας του Αρτσάχ δηλώνει: ”Martuni, Shushi και διάφορoι μεγάλοι υπαίθριοι οικισμοί του Artsakh βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός δεν διατηρείται καθόλου και δεν διατηρήθηκε όλη την ημέρα. Το Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισε με πυροβολικό βορά και νότο”..

dimpenews.com