Γάλλος Πρωθυπουργός: ένας εχθρός κήρυξε τον πόλεμο στη Γαλλία. Αυτός είναι ο πολιτικός και ριζοσπαστικός ισλαμισμός….

Επιτέλους ένας Πρωθυπουργός τόλμησε κι είπε τον εχθρό με τ΄όνομα του. Μίλησε για εχθρό που τον ορίζει ονομαστικά. Αφήνει τα μισόλογα περί αόρατου εχθρού και λοιπά συνωμοσιολογικά. Είναι ο Γάλλος Πρωθυπουργός Jean Castex που μιλώντας στην τηλεόραση του TF1 στις ειδήσεις των 8μμ σήμερα είπε: ”Ένας εχθρός κήρυξε τον πόλεμο στη Γαλλία. Αυτός ο εχθρός είναι ονομαστικά ορισμένος και γνωστός: είναι ο πολιτικός και ριζοσπαστικός ισλαμισμός. Θα μας βρίσκει πάντα στο δρόμο του. Αυτός είναι ο στόχος μας.”

”Θέλω να σας πω αρχικά ότι για να πολεμήσουμε τον εχθρό πρέπει ξεκάθαρα να τον ταυτοποιήσουμε και να τον ονομάσουμε. Αυτή είναι η περίπτωση. Ξέρουμε ότι έχει συνεργούς στο εξωτερικό, ξέρουμε επιτέλους επίσης ότι έχει την επικύρωση και συνεργούς στη Γαλλία. Αυτός είναι ο στόχος μας.”

Η Γαλλία πλέον δεν έχει ταμπού να τον ορίσει ονομαστικά τον εχθρό αναλαμβάνοντας το κόστος γιατί φαίνεται ότι πλέον αναλαμβάνει δράση να τον πολεμήσει..

Πρόσθεσε:Αυτή είναι μια μάχη, μάχη ιδεολογική. Ο εχθρός αναζητεί αρχικά να διαιρέσει, να διαδώσει το μίσος και τη βία να κατακερματίσει την εθνική κοινότητα.Kι εδώ θέλω να καταγγείλω όλους αυτούς τους συμβιβασμούς και τις διάφορες δικαιολογίες όπως πχ η αποικιοκρατία

Ο πρώτος τρόπος για να κερδίσουμε έναν πόλεμο είναι η εθνική κοινότητα να είναι ενωμένη, αραγής, περήφανη για τις ρίζες της, την ταυτότητά της, την ελευθερία μας.Αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση για να κερδίσουμε την ιδεολογική μάχη.”

”Τελείωσε.Όχι πλέον εφησυχασμός: διανοούμενοι, πολιτικά κόμματα.
Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι πίσω από τις αξίες μας.”

“Aυτή η τρομοκρατία δεν θα κερδίσει. Μας βρίσκει απέναντί της και θα βάλουμε όλα τα μέσα τα απαραίτητα και η μάχη η νομοθετική θα επιτρέψει να εξετάσουμε αν προτάσεις συμπληρωματικές μπορούν να εξεταστούν.”

Ωστόσο άσχημα τα μαντάτα από Γαλλία για covid19. Ο Γάλλος πρωθυπουργός αναφέρει:” Κάθε 30′,ένα άτομο μολυσμένο με COVID19 νοσηλεύεται στη Γαλλία” .. δηλ. κάθε 30′ ένα άτομο μολυσμένο με κορωνοιό φθάνει στο νοσοκομείο αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι γίνεται εισαγωγή αλλά γίνονται τα απαραίτητα. Πανικός στη Γαλλία ενδεικτικό είναι ότι ο επιδημιολόγος

Arnaud Fontaet, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου Covid-19, που καθοδηγέί την κυβέρνηση προειδοποιεί ότι o αριθμός εισαγωγών στα νοσοκομεία και στις εντατικές « θa ανέβει » τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με αυτόν χρειάζεται 2μηνο lockdown για ν΄ανακοπεί δραστικά η κυκλοφορία του ιού.

‘Ηδη τους λένε τέλος τα Χριστούγεννα ενώ είναι σκεπτικοί για το αν θα πρέπει ν΄ανοίξουν τα σχολεία και μετά τις διακοπές του Toussaint ενώ στο Βέλγιο ήδη δόθηκε 2ημερη παράταση διακοπών στους μαθητές.

Αν είναι πόλεμος, εδώ ποιός θα ορίσει τον εχθρό;; Γιατί ο ιός δεν είναι παρά το όπλο.Yπάρχει περίπτωση ο εχθρός να είναι ο ίδιος;;

Είχε αναφερθεί πολλάκις στον τύπο ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατά την άνθηση άνοδο του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ είχαν απαλλοτριώσει από αμερικάνικες βάσεις χημικά και βιολογικά όπλα.Όλοι γνωρίζουν πως τέτοια όπλα είναι στα χέρια ισλαμιστών. Μιλάμε για τις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος; Βλέπουμε συγκεκριμένες χώρες να πλήττονται ιδιαίτερα άλλες όχι. Στοχοποιούνται; Έχουμε περάσει στη φάση της σοφιστικέ τρομοκρατίας;; O ανορθόδοξο πόλεμος ως ασύμμετρη απειλή.. Το κλίμα covid είναι μια τρομοκρατία..Το θέμα είναι ποιός και γιατί με ποιό κίνητρο την ασκεί…πέραν του γεγονότος ότι κάποιοι επωφελούνται. Αυτό πάντα συμβαίνει σ΄ένα πόλεμο οι αετονύχηδες να κάνουν σπέκουλα αλλά αυτό από μόνο του τα υπερκέρδη κάποιων δεν αιτιολογούν από μόνα τους επαρκώς έναν πόλεμο.

Αν αυτή η εκδοχή είναι αληθής τότε αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρομοκρατικές δυνάμεις κατά παράδοση εργαλειοποιούνται από διάφορες υπερδυνάμεις και κράτη. Και δεύτερον το γεγονός ότι όλα άρχισαν από το Γουχάν της Κίνας τη στιγμή που είχε ανέβει πολύ το θέμα με Ουιγούρους τουρκόφωνους..Αυτοί έχουν στις τάξεις τους ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμούν ανά τον κόσμο Συρία, Καραμπάχ κλπ…

Ο Γάλλος πρωθυπουργός συσχέτισε σήμερα με τον τρόπο του τους 2 πολέμους…..

dimpenews.com