Στις Πύλες της Βιέννης έφθασε ο Ερντογάν..Μαζικές επιθέσεις ισλαμιστών στη Βιέννη έξω από Συναγωγή ,Hilton,και όμηροι σε ρεστοράν: 7 νεκροί πολλοί τραυματίες…

Στις Πύλες της Βιέννης έφθασε ο Ερντογάν.. Επίθεση ισλαμιστών στη Βιέννη έξω από Συναγωγή στη Seitenstettengasse και σε άλλα μέρη: 7 νεκροί πολλοί τραυματίες…Μακελειό… ανθρωποκυνηγητό γίνεται λόγος ως και για κάποιον καμικάζι…Δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στο κέντρο της πόλης. Αρχικός απολογισμός 7 νεκροί πολλοί τραυματίες. Ακούστηκε σαν έκρηξη πυροβουλούσε με αυτόματο λέει αυτόπτης. 3 άτομα εισήχθησαν σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα αδιευκρίνιστο αν προέρχονται από την έκρηξη ή από πυρά..

Image

Υπάρχουν αναφορές για περίπου 50 βολές.. Η εβραϊκή κοινότητα έδωσε εντολή σε όλους τους Εβραίους Αυστρίας να εμίνουν στα σπίτια τους. Ο ένας τρομοκράτης μετά από καταδίωξη σκοτώθηκε μάλλον ανατινάχθηκε μ΄εκρηκτικά. Ένας άλλος συνελήφθηκε και άλλοι έχουν τραπεί σε φυγή. Παράλληλες επιθέσεις αναφέρονται….΄Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε..Η εκπρόσωπος τύπου υπ. Εσωτερικών είπε πως δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η Συναγωγή ήταν ο στόχος..Πολλοί κρατούνται όμηροι στο restaurant Akakiko στο Mariahilfer Straße.

Image

Η αστυνομία καλεί να κρατηθεί μακριά ο κόσμος από κάθε κεντρική πλατεία και μέσα μεταφοράς. Ακούστηκαν πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης.Το Υπουργείο Εσωτερικών είπε επίσης ότι η τρομοκρατική επίθεση συνεχίζεται. Ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ τόνισε σε δήλωση ότι θεωρείται ότι είναι πολλοί οι δράστες. «Οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα». Η έκκλησή του προς τον πληθυσμό: «Όσοι είναι στο σπίτι πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Όσοι βρίσκονται σε μια παμπ πρέπει να μείνουν εκεί · όσοι βρίσκονται σε έναν κήπο φίλων πρέπει να πάνε στην παμπ. Αποφύγετε το κέντρο της πόλης. “

Image

Yπουργός Εσωτερικών: είναι τρομοκρατική επίθεση από πολλά πρόσωπα.

Aστυνομία της Βιέννης τώρα: ”αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ως τώρα: πολλοί δράστες με αυτόματα . Αυτή την ώρα συνολικά 6 σκηνές εγκλήματος.1 θάνατος πολλοί σοβαρά τραυματίες εκ των οποίων 1 αστυνομικός.1 επιτιθέμενος σκοτώθηκε από αστυνομία.

Επιθέσεις έξω από 3 restaurants,έξω από το κέντρο Εβραίικής Κοινότητας και από μια Συναγωγή και στο Hilton …

Image

Άλλη επίθεση εξελίσσεται στο ξενοδοχείο Hilton στη Βιέννη….

3 σημεία ως τώρα Συναγωγή, Hilton και ρεστοράν με ομηρία ατόμων… O κόσμος τρέχει πανικόβλητος….είναι η 11η Σεπτέμβρη της Βιέννης…Για 6 σημεία διαφορετικά που δέχθηκαν επίθεση κάνουν λόγο άλλες πηγές…

Σύμφωνα με το Ραββίνο David Nussbam δεν υπάρχουν θύματα Εβραίοι.Η αστυνομία περικυκλώνει μεγάλο πολυκατάστημα τώρα..ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΘΕΜΕΝΩΝ …

Τις τελευταίες μέρες Τούρκοι βεβήλωσαν ως και το καθεδρικό του Αγ Στεφάνου κι άλλες εκκλησίες εισβάλοντας και φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ..

Μήπως ο Ερντογάν έφθασε στις πύλες της Βιέννης; Mήπως είναι καιρός να τον σταματήσει κάποιος;;;;;;

Ο κόσμος σήμερα έτρεχε πανικόβλητος κατά εκατοντάδες να σωθεί.. Ασφάλεια 0…….Ήταν το τελευταίο βράδυ πριν το lockdown (…) πολλά άτομα ήθελαν να επωφεληθούν και βγήκαν και πολυάριθμοι ήταν στα τραπεζάκια έξω

ένας τρομοκράτης σκοτώθηκε μπροστά από μια εκκλησία είχε ζώνη μ’ εκρηκτικά...

Πριν από 3 μέρες ένα πλήθος εξαγριωμένων Τούρκων,Γκρίζων Λύκων που από την Τετάρτη αυτή η οργάνωση θα είναι απαγορευμένη στη Γαλλία επιτέθηκαν με μένος κατά αστυνομικών για αρμενικό στη Βιέννη…Όλα δείχνουν πως ο μεγαλομανής Ερντογάν έφτασε .. ως τη Βιέννη…

Image

Είναι ο Ερντογάν πίσω από αυτές τις επιθέσεις στη Βιέννη; Oι τρομοκράτες έδειξαν επαγγελματισμό που θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση και είχαν βαρύ οπλισμό…..

Προσοχή στο βίντεο που ακολουθεί το πήραμε από γνωστό τούρκικο λογαριασμό. Χάος και πανικός στη Βιέννη κάπου όμως στο βίντεο αυτός που το τραβάει γελάει ακούγεται γέλιο.. προφανώς είναι Τούρκος που κρυφοπανηγυρίζει….

O Yπ. Εσωτερικών ανακοινώνει πως οι επιθέσεις είναι πάντα σ΄εξέλιξη στη Βιέννη.Άρχισαν στις 8 το βράδυ.Υπάρχουν επίσημα τουλάχιστον 2 νεκροί και 15 τραυματίες οι 7 σοβαρά. Ο ένας επιτιθέμενος σκοτώθηκε, 6 τόποι στοχεύθηκαν.

Image

Ο Αυστριακός Καγκελάριος Sebastian Kurz στο Twitter: “Αυτή τη στιγμή περνάμε δύσκολες στιγμές στη Δημοκρατία μας με αυτήν την βρώμικη τρομοκρατική επίθεση”. Πολλοί βαριά οπλισμένοι επιτιθέμενοι έχουν αναπτυχθεί στη Βιέννη είπε εκπρόσωπος αστυνομίας στα μίντια..

Image

Βγάζει στρατό η Αυστρία…’‘Προκειμένου η αστυνομία να επικεντρωθεί πλήρως στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα αναλάβουν άμεσα την προστασία των περιουσιακών στοιχείων που είχε προηγουμένως επιφορτισθεί η αστυνομία στη Βιέννη” δήλωσε ο Sebastian Kurz ο Καγκελάριος της χώρας..

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι η ISIS ανέλαβε την ευθύνη….Ο Μακρόν δείχνει ισλαμιστές. Γράφει στο twitter ότι μετά τη Γαλλία ήταν η Αυστρία που στοχεύθηκε από επίθεση….Μιλάει για κοινό εχθρό”

Και το γεγονός ότι εκφράστηκε αμέσως και ο Τζόνσον της Γαλλίας δείχνει ότι συσπειρώνεται η Ευρώπη κατά κοινού εχθρού… ‘Ερχεται ο μεγαλος πόλεμος κατά Σουλτάνου…

Bangladesh, Dhaka διαδήλωση από στίφη κατά Μακρόν..

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΟΓΑΝ…

Σήμερα η Αυστρία αποφάσισε να στερήσει από την Τουρκία κομμάτια αναντικατάστατα από τα drones της δολοφόνους στο Artsakh.Χθες η μάχη της 12/9/1683 στο ύψωμα Kahlenberg, έθεσε τέλος στη β πολιορκία Βιέννης από Οθωμανούς.

O Erdogan έχει σπάσει όλες τις κόκκινες γραμμές

Αγία Σοφία Κων/πολης

Αρμενία

και σήμερα Βιέννη…….Οδεύει ολοταχώς προς το τέλος….

UPDATE:τουλάχιστον 4 άτομα σκοτώθηκαν όπως κι ένας από τους επιτιθέμενους και 14 τραυματίστηκαν μέχρι τα ως τώρα στοιχεία . Η αστυνομία τα χαράματα έκανε λόγο για 3 νεκρούς 2 άνδρες και 1 γυναίκα συν τον 1 τρομοκράτη κι 15 σοβαρά τραυματίες. Η αστυνομία διευκρινίζει πως οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε 6 δρόμους στο ιστορικό κέντρο κοντά σε μια σημαντική συναγωγή και στην Opéra. Θεωρεί πως η επίθεση έγινε με ισλαμιστικό κίνητρο.Ο τρομοκράτης ήταν 20 ετών και με καταγωγή από Σκόπια (πιθανότατα αλβανικής καταγωγής αφού εκεί υπάρχει σημαντική μειονότητα).Ήταν συμπαθών του Ισλαμικού Κράτους μετέφερε το πρωί ο ΥΠ. Εσωτερικών Karl Nehammer. « Πρόκειται για ριζοσπαστικοποιημένο άτομο που αισθανόταν κοντά στην ISIS », δήλωσε. Είχε φάκελο δικαστικό για τρομοκρατικές ενέργειες είπε το Υπ. Εσωτερικών. Καταδικάστηκε τον Απρίλη 2019 σε 22 μήνες φυλακή γιατί αποπειράθηκε να πάει στη Συρία. Απελευθερώθηκε το Δεκέμβρη του 2019.le monde Η αυστριακή αστυνομία ζήτησε τη συνεργασία της αστυνομικής ένωσης Europol και σχετικές πληροφορίες σχετικά με τον εισβολέα, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Α1, επικαλούμενος το μήνυμα. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, ο 20χρονος Kujtim F.

« Πρόκειται ξεκάθαρα για μια ισλαμιστική επίθεση », δήλωσε ο Καγκελάριος Sebastian Kurz που μίλησε για μια « μάχη μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας». « Οι εχθροί μας δεν είναι μια ειδικότερη θρησκεία εχθροί μας είναι οι τρομοκράτες κι εξτρεμιστές είπε.

Boris Johnson, στο Twitter. « η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι ο κοινός εχθρός μας », και το να πολεμήσουμε νενατίον της είναι  «η κοινή μας μάχη», δήλωσε η Angela Merkel

dimpenews.com