Ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του covid19…….

Από τους Νεότουρκους στους Νεοθωμανούς δεν θα είναι ανώδυνο αυτό το μεγαλομανές πισωγύρισμα για την Τουρκία..Η απεμπόληση του κοσμικού κράτους-Συντάγματος από το καθεστώς Ερντογάν αποτελεί την αρχή του τέλους για το μεγαλόπνοο σχέδιο του της επανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.. Ήταν η ασπίδα, και το έσχατο ανάχωμα για το σύγχρονο τουρκικό κράτος. Έτσι Αρμένιοι και Κούρδοι αποκτούν πλέον βάσιμες ελπίδες να δουν τ΄όνειρό τους να πραγματοποιείται που δεν είναι άλλο από την εφαρμογή της Συνθήκης των Σεβρών και την ίδρυση κούρδικου κι αρμένικου κράτους εντός ορίων σημερινής Τουρκίας! Οι Κούρδοι θ΄αποκτήσουν πρόσβαση στη θάλασσα.

Αν και φαντάζει μονοκράτορας στην εγγύς Ανατολή ο Ερντογάν, δεν είναι ..”Έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους” και γιατί…

Η Δύση με προεξάρχουσα τις ΗΠΑ και τις όμορες προσκείμενες σε αυτήν δυνάμεις αρέσκονται να δημιουργούν τέρατα. Είναι κατασκευαστές εχθρών, αντιπάλων..Ζητείται εχθρός και στη συνέχεια ζητείται τ΄αντίδοστο.

Δημιούργησαν την ριζοσπαστικοποίηση μέρος του ισλαμικού κόσμου, την φονταμενταλιστική τρομοκρατία της ISIS και κάθε παραφυάδας της για ν΄αποσταθεροποιήσουν κράτη και στη συνέχεια να επέμβουν ως σωτήρες με το αζημείωτο..Ευνόησαν με τη συμβολή των μυστικών ευρωπαϊκών υπηρεσιών τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό και ύστερα τον πολέμησαν..Τον όρισαν ως τον απόλυτο αντίπαλο, ως τον άξονα του κακού κήρυξαν τον δίκαιο πόλεμο εναντίον του..

Δημιούργησαν τις υβριδικές αντιπολιτεύσεις από την ψευδεπίγραφη συριακή ως το φαινόμενο Γκουάιντο στη Βενεζουέλα,και το αντίστοιχο ρεύμα στη Βολιβία ή στη Λευκορωσία και νωρίτερα στην Ουκρανία.Έστησαν τις πολύχρωμες επαναστάσεις και της πάσης φύσεως άνοιξη.. Και ύστερα όταν πλέον αποκαλύπεται ο ρόλος αυτών των μηχανισμών αποσύρονται. Η συριακή αντιπολίτευση σήμερα από εκεί που διεκδικούσε τη Δαμασκό έχει συρρικνωθεί εντός των τουρκικών κόλπων.Ο Μοράλες επανήλθε θριαμβικά και ο Μαδούρο παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της χώρας με διεθνή απήχηση παγκοσμίως.Στη Λευκορωσία τίποτα δεν άλλαξε.. Η Δύση παίζει με το φαινόμενο της παλίρροιας που ξαφνικά υποχωρεί….Είναι μια νέα Ερυθρά Θάλασσα αυτή που θα καταχωνιάσει και τον Ερντογάν..

Είναι κι αυτός δημιούργημα τους , έκτρωμα τερατογένεση του δυτικού μπλοκ, όπως και ο φερόμενος από επιστημονικούς κύκλους ως προκλητέος ιός που τώρα οι κατασκευαστές της χίμαιρας αναζητούν απεγνωσμένα κι όλως παραδόξως ανασύρουν το αντίδοτο εξπρές…Δεν είναι σύμπτωση που η α΄επιστημονική μελέτη για εμβόλια αυτού του τύπου πρωτοδημοσιεύθηκε το 2018 στο έγκριτο περιοδικό nature.

Ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του covid19. Προβλήθηκε ως πανίσχυρος φόβος και τρόμος από το Καραμπάχ ως τη Λιβύη, το Ιράκ τη Συρία τα Βαλκάνια το Καύκασο και την Αν Μεσόγειο αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η αποδόμησή του….

Γιατί η Δύση κατασκευάζει τέρατα που μετά τα εξοντώνει…

Γιατί ελλείψει άλλης ιδεολογίας στηρίζει την ύπαρξή της στην νικηφόρα αντιπαράθεση για να εδραιώσει την ηγεμονία της.

Γιατί αρέσκεται στο ρόλο του Αμερικάνικου Υπερήρωα, ή του περιούσιου λαού ή του αυτόκλητου Σωτήρα, άλλωστε τα κινήματα του Προτεσταντισμού που διαχρονικά ελέγχουν την εξουσία στις ΗΠΑ, έχουν έντονη εσχατολογική δίασταση.

Μετά το φιάσκο covid19 η Δύση αναζητά ένα ξέπλυμα μια νομιμοποίηση έναντι της διεθνούς κοινής γνώμης αφού όλη αυτή την περίοδο έδειξε το πιο αποκρουστικό της πρόσωπο. Ολοκληρωτισμός, ανελευθερία, στρατόπεδα συγκέντρωσης, στρατιωτικός νόμος, απαγόρευση κυκλοφορίας, κατάλυση Συντάγματος και πολιτεύματος, απαλοιφή όλων και των πιο στοιχειωδών ατομικών και συλλογικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο μόνος τρόπος να ισοσκελίσει τις εντυπώσεις είναι ν΄αναλάβει και πάλι το ρόλο του Υπερήρωα κατά ενός μεγάλου κινδύνου…Και να μετριαστεί ο ρόλος της του κακού από την απόλυτη ενσάρκωσή του που θα είναι ο Ερντογάν..Ήδη τη συντήρηση της στοχοποίησης του έχει αναλάβει ο Μακρόν ως δημόσιος κατήγορος με κάθε ευκαιρία…H μη άδικη δαιμονοποίηση του ήδη έχει αρχίσει κι από το δυτικό τύπο….

Ο άξονας κακού για Δύση ορίζεται ως Κίνα, Ρωσία, Τουρκία, Ιράν….Το Ιράν απαλλάσσεται γιατί με το χτύπημα στον επικεφαλή του πυρηνικού του προγράμματος αποδείχθηκε ότι η Δύση και οι τοπικοί σύμμαχοί της έχουν τη δυνατότητα να διευθετούν τις διαφορές τους σε ιρανικό έδαφος ή εκ των ένδον. Κάτι που αποδείχθηκε και στην περίπτωση Σουλειμανί αλλά και στον πόλεμο της 1 ημέρας στο Λίβανο με την φιλο-ιρανική Χεζμπολά. Άλλωστε αυτή η κόντρα αναβάλλεται γιατί θα έχει συνέπειες οριακές και για το Ισραήλ.

Ρωσία,Κίνα αποκλείονται γιατί είναι υπερδυνάμεις και στη Δύση αρέσει να παίζει στα σίγουρα. Θα πήγαινε σε μια απευθείας σύρραξη μόνο αν είχε απωλέσει εντελώς το ένστικτο της αυτοσυντήρσης. Οπότε  δια της εις άτοπον επαγωγής απομένει ο Ερντογάν, ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή τη δέσμη αντιπάλων. Αυτό το χαρτί θα τραβήξουν….ή θα το τραβήξει άλλος αφού αυτοί θα τον έχουν υπερστοχοποιήσει υπερεκθέσει με την πολιτική σου κλείνω τα μάτια. συνέχισε…. Το μόνο άσχημο σε αυτή την ιστορία είναι ότι για να καταστεί ο πλέον μισητός οφείλει να κάνει κι άλλα μαζικά εγκλήματα και ατοπήματα….

dimpenews.com

One thought on “Ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του covid19…….

Comments are closed.