ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: Τα υπάρχοντα εμβόλια για covid19 είναι αναποτελεσματικά για τη νέα του μετάλλαξη σύμφωνα με 2 Ιολόγους ΗΠΑ,Αγγλίας. Ιολόγος Sir Jeremy Farrar: η νέα μετάλλαξη είναι πιο μεταδοτική κατά 40-50% και πιο μολυσματική….

Φιάσκο με τα εμβόλια.Τα υπάρχοντα εμβόλια για covid19 είναι αναποτελεσματικά για τη νέα του μετάλλαξη σύμφωνα με 2 Ιολόγους ΗΠΑ και Αγγλίας. Ιολόγος Sir Jeremy Farrar: η νέα μετάλλαξη είναι πιο μεταδοτική κατά 40-50% και πιο μολυσματική..

Δύο κορυφαίοι ιολόγοι (ένα ΗΒ, μία ΗΠΑ) μου λένε ότι αυτή η μετάλλαξη δεν θα είναι η τελευταία και ανησυχούν για μια αλλαγή που ουσιαστικά μεταβάλλει τη δομή του ιού, καθιστώντας τα εν εξελίξει εμβόλια αναποτελεσματικά. Επιστρέφοντας στα ζώα, στη συνέχεια επανέρχεται στον άνθρωπο προκαλώντας μια μεγάλη ανησυχία” μεταφέρει ο δημοσιογράφος του NBC News o Richard Engel επικεφαλής του Τμήματος Ειδήσεων Εξωτερικού του καναλιού.

Ο ίδιος προσθέτει:

”Ο Ιολόγος Σύμβουλος της Βρετανικής Κυβέρνησης ο Sir Jeremy Farrar,μου είπε ότι είναι “πολύ σίγουρος” ότι το νέο στέλεχος είναι πιο μεταδοτικό κατά 40-50%. “«Για σήμερα πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτός ο ιός είναι πιο μολυσματικός και θα μεταδίδεται ευκολότερα από τις άλλες μεταλλάξεις με τις οποίες εργαζόμαστε μέχρι σήμερα»..”

dimpenews.com