Ο Άσαντ βγήκε για να πικάρει το Ισραήλ που τον χτύπησε και οι ετεροκινούμενοι τρομοκράτες χτύπησαν πούλμαν με στρατιώτες για αντίποινα εμφάνισης Άσαντ. 31 νεκροί,8 τραυματίες .

Στον πόλεμο δεν επιτρέπεται το δόγμα το πάθημα μου έγινε μάθημα. Πρέπει πάντα να προβλέπεις, ν΄αποφεύγεις, να έχεις διορατικότητα, η αποτροπή σου να είναι μεγαλύτερη από την ισχύ σου στο τερέν σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Αυτό διδάσκει ο σύγχρονος πόλεμος αφού από τον πόλεμο των 6 ημερών οδηγηθήκαμε στον πόλεμο της 1 ημέρας βλ. μυστηριώδη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που άλλαξε το στατους κβο της περιοχής ανεξίτηλα..

Επίσης κάθε κίνηση σ΄εμπόλεμη περίπτωση επιφέρει αντίστοιχη κίνηση.

Ωστόσο για μια ακόμη φορά δεν προβλέφθηκε στη Συρία ότι
1 όταν βγαίνει ο Άσαντ -που βγήκε σήμερα με Άσμα και πήγαν για δενδροφύτευση στην επαρχία- ο αντίπαλος χτυπάει μαζικά στρατιωτικό στόχο.
2 ότι ήταν παραμονή ουσιαστικά Πρωτοχρονιάς και τα στρατιωτικά πούλμαν θα ήταν γεμάτα οπότε ήταν στόχος.
3 ότι τα στρατιωτικά πούλμαν είναι αγαπημένος στόχος των τρομοκρατών

4 ότι ήμασταν παραμονή σχεδόν Πρωτοχρονιάς και για να κάμψει το ηθικό ο αντίπαλος θα χτυπούσε…

Ο Άσαντ παρασύρθηκε και βγήκε ουσιαστικά τον έβγαλαν οι Ισραηλινοί που βομβάρδισαν τα μεσάνυχτα σχεδόν τη Δαμασκό όπως συνηθίζει να βγαίνει μετά από χτυπήματα τρομοκρατών όλη την περίοδο του πολέμου για να δείξει ότι δεν κάμπτεται και να περάσει και μήνυμα στο λαό εμψύχωσης..Οπότε τον περίμεναν…Εννοείται πως τον έχει διαβάσει ο αντίπαλος.. Οι τακτικές πρέπει ν΄αλλάζουν..

Image

Αποτέλεσμα: 25 νεκροί και 13 τραυματίες κατά πλειοψηφία στρατιώτες σήμερα από τρομοκρατική επίθεση κατά μικρού πούλμαν στη ζώνη Kabajeb στο δρόμο Deir Ezzor -Παλμύρα.Το όχημα πήγαινε Χομς.Τελευταίες πληροφορίες 28 νεκροί και 8 τραυματίες νέα παιδιά.Αν και επίσημα δεν μεταδίδεται πληροφορίες αναφέρουν πως στην ενέδρα χτυπήθηκαν 3 μικρά πούλμαν με στρατιώτες της 4ης μονάδας…Oι πιο πολλοί στρατιώτες ήταν από τη συνοικία Zahra της Χομς όπου κι επέστρεφαν με άδεια προφανώς για Πρωτοχρονιά..

Ο Άσαντ βγήκε για να πικάρει το Ισραήλ που τον χτύπησε και οι ετεροκινούμενοι τρομοκράτες χτύπησαν το πούλμαν με στρατιώτες για αντίποινα εμφάνισης Άσαντ..όλα είναι μια αλληλουχία..που θυμίζει το ξεφάντωμα της Αργεντινής για νομιμοποιήση αμβλώσεων όλως τυχαίως όταν το Βατικανό δήλωσε ότι κάνει αποδεκτά εμβόλια που χρησιμοποίησαν έμβρυα αμβλώσεων. ”Κύτταρα που προέρχονται από έμβρυα που αμβλώθηκαν πριν από δεκαετίες έχουν χρησιμοποιηθεί από ορισμένους ερευνητές που εργάζονται για εμβόλια κατά του Covid-19” αναφέρει η theguardian 22/12/20 .

Να προστεθεί μόνο ότι η σημερινή πολύνεκρη ενέδρα στη Συρία μπορεί να σχετίζεται και με την επίθεση στην Υεμένη όπου σκοτώθηκαν 26 άτομα και περί τα 50 τραυματίστηκαν στο αεροδρόμιο Άντεν καθώς προσγειώθηκε αεροσκάφος που μετέφερε από Σαουδική Αραβία κυβέρνηση οπερέτα που φυσικά δεν αναγνωρίζουν οι σιίτες Χούτι…Οπότε και η Σ Αραβία λίκνο της ισλαμιστικής τρομοκρατίας είχε κάθε λόγο να ξεφορτώσει σε φιλοσιίτικο στρατό όπως αυτός είναι ο συριακός…

Όλα τα κινεί ένα αόρατο νήμα ; Όχι, όλα διαβάζονται όταν γινώσκεις α αναγινώσκεις γιατί αυτή είναι η απόλυτη αρχή της επικοινωνίας και πληροφορίας να μπορείς να τη διαβάσεις για να την αξιοποιήσεις. Κάθε είδηση δεν είναι πληροφορία αλλά μερικές ειδήσεις είναι πληροφορίες. Κάθε πληροφορία-γεγονός είναι κωδικοποιημένη οφείλει να τη σπάσεις για την διαβάσεις..

L’image contient peut-être : 1 personne

Τελευταίες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 31.

dimpenews.com