Ο Υπ. Υγείας του Ισραήλ είπε ότι σε κάποιους τομείς μόνο οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα έχουν δικαίωμα εργασίας!

Ο Υπ. Υγείας του Ισραήλ επιβεβαίωσε τα σχέδια της χώρας του που στοχεύουν να εμποδίσουν τους ανεμβολίαστους για covid19 να κατέχουν κάποιες θέσεις εργασίας αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιοί θα μπορούσε να είναι αυτοί οι τομείς προσθέτοντας ότι κάθε άτομο που θα παραποιήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα φυλακιστεί. Βατικανό και Ισραήλ γίνονται τα πρώτα κράτη που για να εργαστεί κάποιος οφείλει να έχει εμβολιαστεί για κορωνοιό. Ταυτίζουν το αναφαίρετο δικαίωμα εργασίας με το τσίμπημα όχι όχι το χάραγμα με το τσίμπημα. Καταπατούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θα πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτό στις αρμόδιες αρχές που φαντάζουν ωστόσο ανύπαρκτες...

«Θα υπάρξουν σύντομα δουλειές όπου για να εργαστεί κάποιος οι εργαζόμενοι θα οφείλουν να είναι εμβολιασμένοι είτε να υποβάλλονται test Covid-19 ανά 48 ώρες ( σσ. δηλ . μια επαναλαμβανόμενη πράξη σαν αυτή παρά τη θέληση του υποβαλλόμενου αποτελεί βασανιστήριο)», δήλωσε την Πέμπτη ο Υπ. ΥγείαςYuli Edelstein.
Συνοδευόμενος από ανώτερους αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας, ο Edelstein δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις θέσεις εργασίας στις οποίες θα αποκλειστούν οι άνθρωποι, αλλά παρότρυνε τον καθένα να εμβολιαστεί για να βοηθήσει να φέρει τη ζωή στο “σχεδόν φυσιολογικό” “.

“Άτομα που έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν μολυνθεί από τον ιό θα μπορούν να πάνε σε αθλητικές αίθουσες, συναυλίες, ξενοδοχεία και συναγωγές από την Κυριακή”, δήλωσε ο υπουργός, ενώ ανέφερε τον αντίκτυπο του ισραηλινού συστήματος «πράσινου laissez-passer» που θα τεθεί σε ισχύ. στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο Edelstein δήλωσε ότι οι αρχές έχουν ήδη κατασχέσει ορισμένα πλαστά έγγραφα εμβολιασμού και προειδοποίησε όποιον έχει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ότι κινδυνεύει να φυλακιστεί.

Μαύρες λίστες, αποκλεισμοί, γκετοποίηση, ψηφιοεπιτήρηση,πανεμβολιασμός, ρεκόρ lockdown, πράσινα διαβατήρια, πανεπιστήμια ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους φοιτητές, εστίαση πολιτιστικοί χώροι γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους με πράσινη κονκάρδα μαρκάρισμα στο Ισραήλ που εφαρμόζει ένα παγκόσμιο πιλοτικό πρόγραμμα επί του πληθυσμού του…

dimpenews.com