Το κρατίδιο του Saxe/Σαξονία στη Γερμανία σταμάτησε το Pfizer!!Η Ευρώπη αναστέλλει το AstraZeneca. Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Κύπρος το ανέστειλαν επίσης. Η Ελλάδα εμβολιάζει με αυτό ακόμη!!!!!

”Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Ιταλία αναστέλλουν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού, για προληπτικούς λόγους και εν αναμονή αξιολόγησης από τη ρυθμιστική αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΑ), όπως έκαναν γνωστό οι τοπικές αρχές.” Οι χώρες αυτές ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις προστέθηκαν σε μακροσκελή κατάλογο κρατών που πλησιάζει τις 20 που ανέστειλαν τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο προϊόν συμπαραγωγή με Οξφόρδη. Kαι η Κύπρος αναστέλλει.

40506308-0-image-a-9_1615834084074

Η Ελλάδα τι θα κάνει θα το αναστείλει;; Εμβολιάζει με αυτό ακόμη!!! Που είναι οι μεγαλο-καθηγηταράδες που το έραιναν με τηλεοπτικά ροδοπέταλα που είναι οι διαφημιστές του δημοσιογράφοι-Ιατρικοί Επισκέπτες των ΜΜΕ που το προωθούσαν φανατικά;;

 Δανία,Νορβηγία,Ολλανδία,Ισλανδία,Iσπανία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Γερμανία, Γαλλία,Ιταλία το ανέστειλαν εντελώς και πολλές άλλες επίσης το έχουν αναστείλει κατά παρτίδες όπως η Αυστρία,η Λετονία, η Λιθουανία, η Εστονία…Στο χάρτη προστέθηκε και η Κύπρος που αναστέλλει, η Ελλάδα τι κάνει;;;;;;

Οι πληροφορίες τρέχουν. Το κρατίδιο του Saxe στη Γερμανία αποφάσισε να σταματήσει και το Pfizer μαζί με αυτό της AstraZeneca.

Σύμφωνα με το ομοσπονδιακό διάταγμα, η Σαξονία θα σταματήσει αρχικά τον εμβολιασμό με το Astrazeneca εντελώς και τον αρχικό εμβολιασμό με το Pfizer/Biontech από τις 15 Μαρτίου 2021, 5:02 μ.μ.

dimpenews.com