Πέθανε Έλληνας Οδοντίατρος λίγες ώρες αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer!!!!!

Ο γνωστός Οδοντίατρος Παναγιώτης Σκραπαρλής από το Άργος Ορεστικό πέθανε το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, περίπου στις 19.00 λίγες ώρες μετά αφότου εμβολιάστηκε με το πειραματικό της Pfizer.(mpetskas)

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή.

Όπως αναφέρει ο alphaFm, χωρίς να μπορεί να βγει την στιγμή αυτή οποιοδήποτε συμπέρασμα, ο 60χρονος στις 12.30 του Σαββάτου δηλ. την ίδια μέρα (27/3) το μεσημέρι, έκανε την β’ δόση του εμβολίου της Pfizer.

Αναμενόταν να διενεργηθεί στην Κοζάνη η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου αργά το απόγευμα του Σαββάτου,του ιδιαίτερα γνωστού προσώπου στο Άργος Ορεστικό, που ανήκε στον υγειονομικό χώρο του ιδιωτικού τομέα!

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας το πρωί του Σαββάτου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας της Καστοριάς.Όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του θανόντος, το πρωί έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer μεταφέρει το ditikostipos που προσθέτει.

”Παράλληλα, όπως αναφέρουν πάντα οι πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής δεν έχει συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατος του συνδέεται με το εμβόλιο που έκανε σήμερα ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια!

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο άτυχος συμπολίτης μας έκανε το εμβόλιο επειδή ανήκε στον υγειονομικό χώρο ή αν ανήκε σε ευπαθείς ομάδες ή αν ήταν συνδυασμός και των δύο.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί εις βάθος. Αναμένεται να διενερηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Μέχρι στιγμής πάντως αποδίδονται σε ανακοπή καρδιάς.”

Με αυτά τα πειραματικά εμβόλια εκβιάζετε μαθητές γονείς εκπαιδευτικούς (γιατί τα υποχρεωτικά τεστ αυτό σημαίνουν);;Ποιός γονιός ποιός δάσκαλος ποιός διευθυντής ποιά Διεύθυνση Εκπαίδευσης ποιός Υγειονομικός Φορέας ποιός υγειονομικός θα εμβολιάσει παιδιά;;;Φανταστείτε να έχουμε νεκρά παιδιά την ίδια μέρα με εμβόλιο και να το περνούν στα ψιλά όπως τώρα με τους γιατρούς που είναι τα πρώτα θύματα της αφόρητης πίεσης που τους ασκείται..Και η δήλωση να είναι στερεότυπα ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟ όπως γίνεται με τους χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό παγκοσμίως!!!

O Παναγιώτης Σκραπαρλής μια χαρά άνθρωπος σε ηλικία 62 ετών ”έφυγε” από την ζωή”.

dimpenews.com