Ο πύραυλος της Συρίας άναψε φωτιές σε Ιεροσόλυμα, Παλαιστίνη, Ισραήλ. 75.000 προσκυνητές προσευχήθηκαν στο τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ! Άγριες συγκρούσεις και σήμερα στο Al-Aqsa!Συνεχείς ρουκέτες από Γάζα κατά Ισραήλ και βομβαρδισμοί αντιποίνων!!

Ο πύραυλος της Συρίας άναψε φωτιές στα Ιεροσόλυμα, Παλαιστίνη, Ισραήλ. Αναπτερώθηκε το ηθικό των Παλαιστινίων που διεκδικούν αυτές τις μέρες πολύ πιο έντονα. Κλιμάκωση 75.000 προσκυνητές προσευχήθηκαν στο τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ! Άγριες συγκρούσεις και σήμερα στο Al-Aqsa!Ρουκέτες από Γάζα κατά Ισραήλ και βομβαρδισμοί αντιποίνων!!

Χθες το Τμήμα Κληροδοτημάτων στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ δήλωσε σε ανακοίνωση ότι 75.000 προσκυνητές πραγματοποίησαν τις βραδινές προσευχές του Ραμαζανιού τις προσευχές taraweeh στο Τζαμί Al-Aqsa, παρά τις προσπάθειες της ισραηλινής κατοχής να εμποδίσει τους πολίτες να φτάσουν στο Τζαμί Al-Aqsa.Διαδηλώσεις και συγκρούσεις στην Αγία Πόλη που το Ισραήλ μονομερώς και καταστρατηγώντας το διεθνές Δίκαιο την όρισε πρωτεύουσα του. Υπάρχουν τραυματισμοί Παλαιστινίων στις συρράξεις με τις ισραηλινές αρχές.

”το μήνυμα των κατοίκων της Ιερουσαλήμ είναι ότι κανένα δικαίωμα δεν θα χαθεί δήλωσε ο Ελληνορθόδοξος εμβληματικός για το παλαιστινιακό Αρχιεπίσκοπος της Σεβάστεια ο Atallah Hanna…

Mια ρουκέτα από τη Γάζα κατέληξε σήμερα το πρωί της 25ης Απρίλη κοντά στην Ohad.

Image

dimpenews.com