Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής επιτέθηκαν βίαια σε Ορθόδοξες μοναχές κι εκατοντάδες Παλαιστίνιους Χριστιανούς και τους απέτρεψαν να φτάσουν στο Ναό της Αναστάσεως ..!!! BINTEO

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής επιτέθηκαν σε εκατοντάδες Παλαιστίνιους Χριστιανούς κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πάσχα τους απέτρεψαν να φτάσουν στο Ναό της Αναστάστεως για την Αφή του Αγίου Φωτός…Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να επιτίθενται βίαια σε 2 Ορθόδοξες μοναχές.. Δεν μας κάνει εντύπωση που παρεμποδίστηκε το 96% του ελληνικού λαού χθες να κάνει Ανάσταση γαι 2η φορά στην ιστορία του…
Ο στρατός επιτέθηκε στους χριστιανούς προσκυνητές στη Νέα Πύλη (στα Αραβικά, Bab al-Jedid) στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ και εμπόδισε εκατοντάδες ανθρώπους να φτάσουν στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου μεταδίδει το almayadeen.

Οι δυνάμεις κατοχής επιτέθηκαν στους χριστιανούς στην Ιερουσαλήμ που γιόρταζαν την Ημέρα του Πάσχα, ανέφερε ο ανταποκριτής του Al Mayadeen

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο στρατός επιτέθηκε σε χριστιανούς προσκυνητές στη Νέα Πύλη (στα αραβικά, Bab al-Jedid) στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ και εμπόδισε εκατοντάδες ανθρώπους να φτάσουν στην Εκκλησία του Αγίου Τάφου για την Αφή του Αγίου Φωτός.

Παράλληλα οι δυνάμεις κατοχής επανέλαβαν τις επιθέσεις τους εναντίον των κατοίκων της Ιερουσαλήμ στην περιοχή Bab Al Amud στο τζαμί Al Aqsa, μετά από προσευχές.ήξεραν όμως να στείλουν 100.000 δικού τους για να γιορτάσουν στο Μερόν όπου εξελίχθηκε σε τραγψδία. Διακρίσεις ασύστολες σε μια πόλη που δεν τους ανήκει καταπίεση αφόρητη γηγενών χριστιανών και μουσουλμάνων στην άσκηση θρησκευτικής λατρείας

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στρατιώτες κατοχής συνέλαβαν δύο νεαρούς από το Bab Al Amud μετά από επίθεση τους.

Παράλληλα με την επίθεση στις αυλές της Αλ Άκσα και τη δήμευση της παλαιστινιακής σημαίας, οι Παλαιστίνιοι νέοι συγκρούστηκαν με τις ισραηλινές δυνάμεις στο Τζένιν και τη Βηθλεέμ, τραυματίστηκε ένας έφηβος από ισραηλινές σφαίρες και προκαλώντας δεκάδες ασφυξία αερίου δηλητηριώδη.

Η Αγία Πόλη έχει διεθνές στάτους δεν ανήκει σε κανέναν κι ειδικά σε αυτούς που δεν σέβονται το ειδικό καθεστώς που την διέπει……Πράξη σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η μεταφορά της πρωtεύουσας Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα.

Fuerzas israelíes agreden a cientos de cristianos palestinos durante la celebración de la Pascua de Resurrección.

Πολλοί Έλληνες όλο λένε να γίνουμε ”σαν το Ισραήλ” τώρα …….που γίναμε σαν το Ισραήλ και δεν έχουμε ούτε σ΄Ανάσταση πρόσβαση στους ναούς μας ούτε Επιτάφιο βγάζουμε είστε ικανοποιημένοι. Ρητορικό το ερώτημα.!!!!

dimpenews.com