ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι το ωστικό κύμα του πυραύλου Συρίας που εκτοξεύθηκε κατά της πυρηνικής εγκατάστασης Dimona προκάλεσε σε αυτήν υλικές ζημιές στη δομή και προκάλεσε διαρροή ραδιενεργών υλικών!!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗ!

Είδηση σοκ. Το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων BHOL που ρεπόρτερ του έχουν διασυνδέσεις με το Channel 20 και σχετίζεται με τις συσκευές-εξοπλισμούς ασφαλείας επικαλούμενο τον επικεφαλής ή μεγαλοστέλεχος του Συμβουλίου Πυρηνικής Ενέργειας του Ισραήλ αναφέρει ότι το ωστικό κύμα του πυραύλου της Συρίας που εκτοξεύθηκε πριν λίγες μέρες κατά της πυρηνική εγκατάστασης της Dimona προκάλεσε σε αυτήν υλικές ζημιές στη δομή και προκάλεσε διαρροή ραδιενεργών υλικών.

Μετά την επίθεση πυραύλων στη Dimona, οι διαρροές πυρηνικής ρύπανσης αυξάνονται σύμφωνα με το άρθρο. Μια πηγή πληροφοριών στη Dimona είπε, αναφέρει το πρακτορείο: “Οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανησυχούν για την πυρηνική μόλυνση, όταν είναι απαραίτητο, οι περιοχές γύρω από το πυρηνικό κέντρο θα εκκενωθούν”. Μετά τις επιθέσεις της Συρίας στην Dimona πριν από δύο εβδομάδες, τμήματα του πυρηνικού σταθμού Dimona υπέστησαν ζημιές που προκλήθηκαν από πύραυλο και προκάλεσε διαρροές τοξικού αερίου. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, εκατοντάδες κάτοικοι νοσηλεύτηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω πυρηνικής δηλητηρίασης.Ωστόσο η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας επιχειρεί να καθησυχάσει τον κόσμο.

dimpenews.com