68χρονη πέθανε λίγες ώρες μετά τη β΄δόση εμβολιασμού με Pfizer στην Πέλλα. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια!!!

H oικογένεια μιας 68χρονης που πέθανε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. ”68χρονη στην Πέλλα κατέληξε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer.H γυναίκα πήγε στις 4 Μαίου στο Κέντρο Υγείας της Πέλλας έκανε λοιπόν τη β΄δόση και λίγες ώρες αργότερα ένιωσε μια αδιαθεσία, παράλυση στα άκρα κι έκανε εμετούς. Τα παιδία της την μετέφεραν στο νοσοκομείο εκεί μετά από μια σειρά από εξετάσεις οι γιατροί της είπαν πως ήταν παρενέργειες του εμβολίου και να επέστρεφε στο σπίτι της. Ωστόσο καθώς περνούσαν οι ώρες τα συμπτώματα γίνονταν ολοένα και πιο έντονα κι ανέβασε και πυρετό. Οδηγήθηκε για β΄φορά στο νοσοκομείο αυτή τη φορά χωρίς τις αισθήσεις της διασωληνώθηκε άμεσα και μισή ώρα αργότερα κατέληξε.Η οικογένεια της τονίζει δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση κι αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής. Ωστόσο ήδη ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.”(opentv)

«Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο», ανέφερε ο κ. Αντώνης Ξυλουργίδης δικηγόρος σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ. Ο δικηγόρος τόνισε πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση επιφυλακής και περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη .Η άτυχη γυναίκα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου.

dimpenews.com