Ισραηλινοί επιτέθηκαν σε Αρμένιο ιερέα και τον τραυμάτισαν ενώ πήγαινε στον Πανάγιο Τάφο!!!

Ο Αρμένιος ιερέας Arbak Sarukhanyan δέχθηκε επίθεση από 3 Ισραηλινούς νέους στην Αρμενική Συνοικία της Ιερουσαλήμ, τα μεσάνυχτα στο δρόμο του από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Hakobyants προς την Εκκλησία του Πανάγιου Τάφου της Χριστιανικής Συνοικίας αναφέρει το αρμένικο μέσο Zartonk.
Ο π. Arbak Sarukhanyan τραυματίστηκε από την επίθεση και νοσηλεύτηκε αμέσως ενώ έλαβε εξιτήριο αφού έλαβε την απαραίτητη θεραπεία. Eίναι σίγουρα μια στοχευμένη επίθεση αφού τις προηγούμενες ώρες ισραηλίτικοι λογαριασμοί διακινούσαν βίντεο με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς να εμφανίζεται και να μιλά σε Αρμένικη Εκκλησία κατά τα Χριστούγεννα κάποιου προηγούμενου έτους λοιδορώντας τον. Διαμόρφωναν κλίμα οι φανατικοί Εβραίοι κατά της χριστιανικής μειονότητας…

Peut être une image de 3 personnes, personnes debout, monument et texte qui dit ’REPORT ET I ATTACKED BY 3 JEWISH YOUTH IN JERUSALEM. ARMENIAN PRIEST HOSPITALIZED AFTER BEING @ZartonkMedia ZM’

Το Ισραήλ συμμετείχε ενεργά στον πόλεμο του Αρτσάχ με τα drones και εξοπλισμό που παρείχε σε Αζέρους κατά Αρμενίων. Η Τουρκία είναι η α΄ μουσουλμανική χώρα που αναγνώρισε το Ισραήλ και έχει ενεργειακές εμπορικές και αμυντικές συμφωνίες ενεργές μαζί του παρά τους λεονταρισμούς Ερντογάν…Μάλιστα ο Ερντογάν δέχεται κριτική του τύπου ήξερε να στέλνει Σύριους μισθοφόρους από Ιντλίμπ σε Αρμενία, Λιβύη κι αλλού στην Παλαιστίνη δεν έστειλε ούτε μύγα …..

Tην ίδια στιγμή συνεχίζεται η γενικευμένη εξέγερση των Παλαιστινίων στα κατεχόμενα..3 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 72 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στη Δυτική Όχθη..

dimpenews.com