Κι από την corona στο δαχτυλίδι!!..Στη Γαλλία εφαρμόζουν την τακτική ”εμβολιασμός σε δαχτυλίδι”:εμβολιασμός επαφών 1 θετικού. Εμβολιασμός όσων ήρθαν σ’ επαφή με τον α΄κύκλο επαφών του!!Καραντίνα αυστηρή κι επιτηρούμενη για όσους από αυτούς αρνηθούν εμβολιασμό!!

Τον χρίζουν … κανονικά …κι από την κορώνα στο δακτυλίδι.. όλα τα σύμβολα εξουσίας όλα τα σκήπτρα του δίνονται για να εξουσιάσει τον κόσμο ακόμη πιο αυταρχικά ακόμη πιο ολοκληρωτικά. Σε μια απόφαση της 19ης Μαίου που δημοσιεύθηκε στο site του γαλλικού Υπ.Υγείας το Συμβούλιο Προσανατολισμού εμβολιακής πολιτικής (COSV) προεδρεύοντος του Alain Fisher υπεραμύνεται της εφαρμογής μιας νέας τακτικής εμβολιασμού στο πλαίσιο της μάχης κατά Covid-19. Αυτή η απόφαση απαντά σε αίτημα της 4 Μαίου 2021 του Γενικού Διευθυντή Υγείας DGS στη Γαλλία με το ενδεικτικό όνομα για το ποιοι διαχειρίζονται και προωθούν τον υγειονομικό ολοκληρωτισμό του Jérôme Salomon : ο εμβολιασμός σε δαχτυλίδι. Προβλέπει εμβολιασμό διαφαίνεται υποχρεωτικός όλων των ατόμων που ήρθαν σ΄επαφή με άτομο που παρουσιάζει μια επιβεβαιωμένη μόλυνση (πρώτες επαφές).Εμβολιασμό όλων των ατόμων που ήρθαν σ΄ επαφή με αυτό τον α΄ κύκλο των ατόμων επαφές (δευτερογενείς επαφές).Εμβολιασμό όλων των ατόμων που συχνάζουν σε μια συλλογικότητα όπου ανιχνεύθηκε ένα κλουστέρ. Μια αυστηρή κι επιτηρούμενη καραντίνα οφείλει να επιβληθεί για άτομα ταυτοποιημένα ως πρώτες επαφές ή δευτερογενείς και που αρνούνται τον εμβολιασμό και μάλιστα θα κλειστούν σε τόπους μη επιλογής τους. Κανονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης!!

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Σφίγγει ο κλοιός όπως το δαχτυλίδι…Εμβολιακός δαχτύλιος….

Eνώ το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι ψηφίστικε μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε αυτό το σχέδιο νόμου να έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τα άτομα σε καραντίνα σε τόπους μη επιλογής τους… Δηλ. κανονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές κόβιντ…

Η Angela Merkel, έδωσε τον τόνο της συνέχειας: «η πανδημία δεν θα νικηθεί παρά μόνο όταν όλοι οι κάτοικοι του κόσμου εμβολιασθούν »….

dimpenews.com