ΕΚΤΑΚΤΟ-ΘΡΙΛΕΡ: Μig 29 της Λευκορωσίας εξανάγκασε σε προσγείωση στο Μινσκ πτήση της Ryanair από Αθήνα προς Βίλνιους (Λιθουανία).Οι πιλότοι έλαβαν ψευδές μήνυμα για βόμβα!!!TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!!

Η πτήση με αριθμό FR4978 / RYR1TZ της Ryanair, αεροσκάφος τύπου Boeing 737-8AS SP-RSM από ΑΘΗΝΑ προς VILNIUS/Βίλνιους (Λιθουανία) δηλώνει έκτακτη ανάγκη Squawk 7700 λεπτά πριν από την προσγείωση. Ένα Μig 29 της Λευκορωσίας εξανάγκασε σε προσγείωση στο Μινσκ την πτήση της Ryanair από Αθήνα προς Βίλνιους (Λιθουανία).TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!!

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Παρατηρείται παράξενη μετακίνηση του αεροσκάφους προς Μινσκ..Τελικά αναμένεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ μετά από αλλαγή πορείας! Στο αεροδρόμιο του Μινσκ έχουν συγκεντρωθεί πυροσβεστικά οχήματα και λοιπά σωστικά μέσα. Προσγειώθηκε ασφαλώς απ΄ότι οι εικόνες δείχνουν στο Μινσκ… Σύμφωνα με τα τοπικά médias, οι πιλότοι είχαν στείλει σήμα για βόμβα στο αεροσκάφος. Πυροτεχνουργοί θα αρχίσουν τον έλεγχο.

Εικόνα

Για λάθος « συναγερμό για βόμβα », δηλώνουν τώρα οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου στο Minsk.Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πότε το αεροσκάφος θα μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή του για τον τελικό προορισμό του . Ωστόσο υπάρχουν ερωτήματα καθώς αν παρατηρήσει κανείς την διαδρομή θα ήταν συντομότερο να προσγειωθεί στο Βίλνιους και όχι να πάει στο Μινσκ. Είναι περίεργη η κατάσταση αναφέρουν ανταποκριτές…

Νέα τροπή στο θρίλερ το αεροπορικό..TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!!

Εικόνα

Υποστηρίζεται από πηγές πως το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μινσκ μετά από διαταγή της Λευκορωσίας για να συλλάβει τον καταζητούμενο γνωστό Λευκορώσο δημοσιογράφο Roman Protasevich/Raman Pratasevich. Στη Λευκορωσία, αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή. Η υπηρεσία Τύπου του Λουκατσένκο το TG Channel αναφέρει, ότι διατάχθηκε ένα επιθετικό αεροσκάφος MIG-29 να απογειωθεί και να αναγκάσει το αεροπλάνο της Ryanair με τον Protasevich να προσγειωθεί εκτάκτως στο Μινσκ. Ο Protasevich ανήκει στον «κατάλογο τρομοκρατών» για την οργάνωση μαζικών ταραχών…Είναι ο ιδρυτής του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου τηλεοπτικού καναλιού NEXTA της Λευκορωσίας, ο οποίος ήταν στην πτήση, και συνελήφθη, αναφέρει το Λευκορωσικό γραφείο του Radio Svoboda.Το γνωστό παιχνίδι με ξενοκινούμενες αντιπολιτεύσεις και η τακτική της διπλής εξουσίας. Συρία, Βενεζουέλα, Κίεβο…Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο πραγματοποίησε μια μη προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ, καθώς οι πιλότοι έλαβαν ένα μήνυμα σχετικά με μια βόμβα επί του αεροσκάφους. Οι Λευκορώσοι πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο αεροδρόμιο δεν τη βρήκαν.Πραγματοποιήθηκε επίσης επανεξέταση λίστας των επιβατών, γράφουν δημοσιογράφοι. Κατά τη διάρκεια αυτής, συνελήφθη ο Roman Protasevich , συνιδρυτής και πρώην αρχισυντάκτης του καναλιού NEXTA Telegram, το οποίο είναι το κύριο μέσο διαμαρτυριών ενάντια στον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Αφού αποχώρησε από το NEXTA, ο Protasevich εργάζεται σε ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της αντιπολίτευσης, το Belarus Brain.Είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν τη Λευκορωσία για φόβο δίωξης από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Μαζί με έναν άλλο συνιδρυτή της NEXTA, τον Στέπαν Πότελο, έχει κηρυχθεί παράνομος από το καθεστώς Λουκασένκο. Περιλήφθηκαν στον κατάλογο των τρομοκρατών, κατηγορούμενοι για οργάνωση μαζικών ταραχών και για υποκίνηση κοινωνικής εξέγερσης.Αυτός ο επίσημα χαρακτηρισμένα τρομοκράτης από κυρίαρχο κράτος μπήκε σαν κύριος στο αεροπλάνο από Αθήνα.’Hταν στην Αθήνα; η Αθήνα ήταν ενημερωμένη ότι είναι φυγόδικος για εσχάτη προδοσία στη χώρα του και χαρακτηρισμένος τρομοκράτης:;; Oι τρομοκράτες που εργάζονται για ξένες υπηρεσίες για αιματοκύλισμα των λαών τους στα πρότυπα Ουκρανίας Σύρίας είναι από τους πλέον επικίνδυνους …

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …..ΚΟΜΒΟΣ ΝΑΤΟ-ΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Η ΑΘΗΝΑ

Η Σβιατλάνα Γκεοργκίεφνα Τσιχανόφσκαγια η Λευκορωσίδα ακτιβίστρια και υποψήφια στις λευκορωσικές προεδρικές εκλογές του 2020 που αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους και προκάλεσε χάος στη χώρα κι αυτοανακηρύχθηκε νικήτρια με την υποστήριξη ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ σύμφωνα με άλλη πληροφορία επίσης ήταν στην Αθήνα και πέταξε με πτήση για Βίλνιους...Άντρο πρακτόρων εχθρών της Λιθουανίας ορκισμένων αντιΡώσων δουλικών του ΝΑΤΟ η Αθήνα ..

Εικόνα

Η Λευκορωσία κατάσχεσε πρόσκαιρα το αεροπλάνο. Δηλ η Αθήνα δίνει κάλυψη σε πράκτορες αντικαθεστωτικούς της Λευκορωσίας, χτυπά πισώπλατα Λουκασένσκο-Μινσκ-Μόσχα για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ; Διαπλέκεται για ανατροπή του Λουκασένκο; εκτίθεται η χώρα.. Επιβιβάστηκε στην Αθήνα είναι αλήθεια; Ήταν στην Αθήνα; Aν ναι κι αν όντως το αεροπλάνο εξαναγκάστηκε σε καθήλωση από τις αρχές του Μινσκ η Αθήνα υποθάλπτει μηχανισμούς εκκόλαψης πορτοκαλής επανάστασης έγχρωμης επανάστασης κι αποσταθεροποίησης σε Λευκορωσία κι ευρύτερη περιοχή στα πρότυπα του ουκρανικού σε μια χώρα που είναι ήδη τεταμένο το κλίμα;;;;;Για ποιόν παίζει η Αθήνα;; Ο συλληφθείς θεωρείται τρομοκράτης για το Μινσκ και είναι ιδιοκτήτης του καναλιού NEXTA Telegram channel που προετοίμασε ως μιντιακός μηχανισμός και είχε την όλη επικοινωνία κάλυψη των γεγονότων απόπειρας ανατροπής του Λουκατσένκο πρόσφατα μετά την αμφισβήτηση εκλογικού αποτελέσματος..

Δήλωση απόRyanair για εκτροπή αεροπλάνου. Λένε ότι ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας της Λευκορωσίας τους ενημέρωσε για την απειλή βόμβας και ότι το Μινσκ ήταν το πλησιέστερο αεροδρόμιο. Η παρακολούθηση της πτήσης στιςhttps://flightradar24.com δείχνει καθαρά ότι ήταν πιο κοντά στο Βίλνιους.

Εικόνα

Η Belomaidan είναι μια ειδική επιχείρηση του SSO της Πολωνίας, της Λιθουανίας και του Κιέβου ομπρέλα ΝΑΤΟ.Πήγαινε Λιθουανία ο πράκτορας.

Το κύριο ρόλο σε ό, τι συμβαίνει στη Λευκορωσία τον είχε η Πολωνία και οι ειδικές υπηρεσίες της. Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, βετεράνος του Γενικού Επιτελείου των Ειδικών Δυνάμεων της GRU GSH ο S. Kozlov αναφέρει ότι αυτός οργανώνει και συντονίζει τη δομή “Belomaidan” των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων – την Κεντρική Ομάδα Ψυχολογικών Δράσεων (Centralna Grupa Dzialan Psychologicznych), Bydgoszcz. Αυτή η ιδιαίτερη στρατιωτική μονάδα εξαρτάται άμεσα από τη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων και αποτελεί μέρος του MTR.Το έργο της είναι ενημερωτικό όπως και η ψυχολογική επιρροή στα στρατεύματα και τον πληθυσμό του εχθρού για την επίτευξη πολιτικών, στρατιωτικών, προπαγανδιστικών στόχων. Περιλαμβάνει: έδρα, Κέντρο Πληροφοριών για Ψυχολογικό Πόλεμο – το κύριο συντονιστικό μέρος 4 τμημάτων συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών (1ο – ανάλυση μέσων και ανοιχτών πηγών πληροφοριών στην Πολωνία, 2ο – στις Δυτικές χώρες, 3ο – στην Ανατολική Ευρώπη, 4ο – σε χώρες με συγκρούσεις, υπό τον έλεγχο του CGDP – Διαδικτυακοί πόροι Nexta και Nexta Life, οι οποίοι χρησιμοποίησαν όλες τις δυνάμεις τους στη Λευκορωσία.

Εκτός από τον Ρομάν Προτάσεβιτς και η Τσιχανόφσκαγια πήρε την ίδια πτήση από Αθήνα;; Έκθεση της χώρας από την φρενήρη αντιρωσική ανάμειξή της σε πολλά μέτωπα!!Έλληνας Πρωθυπουργός για ”δημοσιογράφο” Προτάσεβιτς. ”Δημοσιογράφος” είναι και ο Τζούλιαν Ασάνζ….

Μέλη της ομάδας Svetlana Tikhanovskaya ανέφεραν πως ο Roman Protassovitch θεώρησε πως τον παρακολουθούσε άτομο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ένας άντρας πήρε μια φωτογραφία από τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Εξανίσταται η Δύση για το Λευκορώσο Ναβάλνι! ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Πρωτάσεβιτς είπε ότι παρατήρησε άντρες που του φάνηκαν να είναι πράκτορες της KGB της Λευκορωσίας προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες από τα έγγραφά του και του έκαναν «ηλίθιες ερωτήσεις», έστειλε μήνυμα σε συναδέλφους.

Εικόνα

dimpenews.com