O Assad με 95,1 πρόεδρος.Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!!

τωρα

O Assad με 95,1 πρόεδρος. Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!! Είχε την τύχη να έχει γιατρό Πρόεδρο…

Peut être une image de une personne ou plus, foule et plein air

Ο Άσαντ έδειξε πως δεν φοβάται τα νούμερα του θηρίου….ανακοίνωσε 95,1 ποιός άλλος τολμά …..αχρήστευσε τον αριθμό νίκησε το θηρίο…στη Δύση κυβερνάει ο αριθμός ..εδώ είναι Ανατολή η Δύση είναι νεκρή.. Ακατάπαυστος ρυθμός ..όχι αριθμός.. ρυθμός, ο ρυθμός είναι ζωή στη Δύση απαγόρευσαν ως και τη μουσική και το χορό και το τραγούδι .. απαγόρευσαν τη ζωή ..η Δύση είναι νεκρή…..για ν΄αναστηθούμε Ανατολή ….. Aν ο λαός έχει ηγέτη τον χαίρεται……..είναι γιορτή ….. η Δύση πνίγηκε στη φορμόλη στο δήθεν στο εξεζητημένο στους αει-ειδήμονες στους κάπως στους αλλιώς … εδώ ορίτζιναλ πράγματα…….

Peut être une image de texte qui dit ’youssef badawi@epa badaw’

Για την ιστορία ψήφισαν 14.293.140 πολίτες….

Image
Image

Αλλά ως και στο τελευταίο χωριό της Συρίας η νύχτα φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα..

παιδάκια της Συρίας κάθονται σε αυτοκίνητο και παρακολουθούν με ενθουσιασμό τα πυροτεχνήματα….

dimpenews.com