Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό: 18χρονη στην Ιταλία από θρόμβωση κι 24χρονη από πνευμονική εμβολή! 22χρονη και 35χρονος στο Ισραήλ από μυοκαρδίτιδα. 40χρονος Έλληνας στυλίστας 1 μέρα μετά το εμβόλιο!!

Η 18χρονη Camilla Canepa πέθανε από επιπλοκές της θρόμβωσης δεκαπέντε ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca στη Γένοβα Ιταλίας αναφέρει η εφημερίδα iltempo 10/6/21 που κάνει λόγο για πραγματικό δράμα. Το κορίτσι, δεκαοχτώ χρονών από το Sestri Levante, νοσηλεύτηκε από την Κυριακή στο νοσοκομείο San Martino στη Γένοβα για τις παρενέργειες του εμβολίου κατά Covid: στις 25 Μαΐου, κατά τη διάρκεια εμβολιασμού για τους άνω των 18 ετών,εμβολιάστηκε.Πέθανε χθες από μια πολύ σοβαρή θρόμβωση του σπηλαιώδους κόλπου  και την επακόλουθη εγκεφαλική αιμορραγία.

Εικόνα

“Δυστυχώς, το Sestri Levante συγκλονίστηκε από ένα πένθος που ποτέ δεν θέλαμε να ζήσουμε. Η δημοτική διοίκηση και ολόκληρη η πόλη συγκεντρώνονται γύρω από την οικογένεια του κοριτσιού που πέθανε σήμερα. Σε αυτή τη στιγμή του πόνου εκφράζω όλη μου την αγάπη και την και στέκομαι κοντά στην οικογένεια της Camilla “είναι η θλιβερή ανακοίνωση από τη Valentina Ghio, δήμαρχο του Sestri. Οι γιατροί είχαν κάνει εγχείρηση στην Camilla για να αφαιρέσει τον θρόμβο του σπηλαιώδους κόλπου  και να μειώσουν την ενδοκρανιακή πίεση, αλλά δεν πέτυχε κι έτσι η ιστορία μιας νέας ζωής τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο.Tα όργανά της έγιναν δωρεά..

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολλά.«Πληρώσατε τον βαρύτερο λογαριασμό αυτής της τρέλας» γράφει ο Μάρκος. Η κοπέλα ήταν μαθήτρια σε τεχνολογικό λύκειο…

Η Camilla Canepa, νοσηλευόταν από τις 5 Ιούνη στο νοσοκομείο San Martino της Γένοβα για μια σοβαρή θρόμβωση αφότου εμβολιάστηκε στις 25 Μάη με AstraZeneca.

Έφτασε στα επείγοντα στις 3 Ιούνη με ισχυρές κεφαλαλγίες και φωτοφοβία. Της έκαναν scanners στο εγκέφαλο και εξετάσεις νευρολογικές όλα αρνητικά.

Στις 5 Ιούνη επανήλθε στο San Martino με ημιμερές έλλειμμα κινητικού. Το scanner τότε έδειξε μια αιμορραγία οφειλόμενη σε θρόμβωση σπηλαιώδη κόλπου. Μεταφέρθηκε στο νευροχειρουργικό τμήμα. Την Κυριακή υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θρόμβου και τη μείωση της ενδοκρανιακής πίεσης, αλλά στο τέλος δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο να γίνει. Μετά από 2 μέρες πάντα σε κώμα δεν βγήκε ξανά από αυτό.

 Mετ΄από αυτή την δραματική εξέλιξη η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αναστέλλει τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca,για τους κάτω των 60.

Ένα 24χρονο κορίτσι από την Cosenza πεθαίνει μετά το εμβόλιο, σύμφωνα με έρευνες
Ένα ακόμη δράμα στην Καλαβρία. Η Alessia Reda, από την Mendicino, πέθανε στο νοσοκομείο της Cosenza λόγω πνευμονικής εμβολής. Στα μέσα Μαΐου το κορίτσι έλαβε το εμβόλιο της Moderna. Πένθος στην πόλη και συλλυπητήρια από ολόκληρη την κοινότητα. Οι δύο γυναίκες από την περιοχή Crotone που εμβολιάστηκαν και κατέληξαν σε εντατική θεραπεία εξακολουθούν να είναι πολύ σοβαρά.


Ένα 24χρονο κορίτσι, η Alessia Reda, που κατάγεται από την Mendicino, πέθανε χθες στο Annunziata στην Cosenza λόγω πνευμονικής εμβολής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα , στη νεαρή δόθηκε το αντι-covid εμβόλιο από τον φαρμακευτικό γίγαντα “Moderna” προς τα μέσα Μαΐου σύμφωνα με το secondopianonews 10/6/21. Το νοσοκομείο Cosenza ξεκίνησε μια σειρά ερευνών για το συμβάν.Η κοπέλα ήταν καλής υγείας αλλά αλλά λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό άρχισε να αισθάνεται άρρωστη, δυστυχώς μέχρι το θάνατό της.

Στην Ελλάδα νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης ο σχεδιαστής – στυλίστας  Νάσος Κάτρης, μια μόλις μέρα μετά τον εμβολιασμό του. Τη Δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον covid19. Τον 40χρονο στυλίστα βρήκε νεκρό φίλη του στο διαμέρισμά του του στο Λαγονήσι καθώς ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Ο τραγικός πατέρας του: ”Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει».

Νάσος Κάτρης: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του στιλίστα – «Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

Στο Ισραήλ, μια έκθεση του Υπουργείου Υγείας του Απριλίου σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer-BioNtech έθεσε ανησυχίες για πιθανή σύνδεση μεταξύ της δεύτερης δόσης εμβολιασμού και αρκετών δεκάδων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας.

Η έκθεση ανέφερε ότι 60 ασθενείς με μυοκαρδίτιδα υποβλήθηκαν σε θεραπεία και εξήλθαν από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Δύο από τους ασθενείς, που φέρεται να ήταν υγιείς μέχρι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένης μιας 22χρονης γυναίκας και ενός 35χρονου άνδρα, πέθαναν, αναφέρει το Τimesofisrael στις 26/5/21.

dimpenews.com