Νέα καταστροφολογία από την κοβιντοπαράνοια στο κυβερνοχάος:εκτεταμένες διαδικτυακές τραπεζικές διακοπές στην Αυστραλία, εκτός τα site Web των αμερικάνικων αεροπορικών εταιριών και ολλανδικοί θεσμοί!!

Νέα καταστροφολογία από την κοβιντοπαράνοια στο κυβερνοχάος. Η επίθεση στον κυβερνοχώρο βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλά μέρη του κόσμου πρόκειται για μια κυνική προσομοίωση παγκόσμιου χάους τηλεματικών δικτύων Cyberpolygone 9/07 του WEF, η συνέχιση του σχεδίου μετά το covid19.H Αυστραλία που έπαιξε δυνατά το χαρτί του κορωνοιού για περιστολή ατομικών δικαιωμάτων και συλλογικών ελευθεριών πρωτοπόρος τώρα και σε άλλη καταστροφολογία. Αναφορές για εκτεταμένες διαδικτυακές τραπεζικές διακοπές στην Αυστραλία.Η Αυστραλία είναι υπό μεγάλη κυβερνοεπίθεση. Οι τραπειζκές συναλλαγές on line έχουν παραλύσει. Το τρέχουν με αφορμή την ανασφάλεια του τραπεζιτικού μηχανισμού θέλουν να πάνε σε κρυπτονόμισμα, τσιπάκι κλπ…

Το ολλανδικό site Web της εφορίας είναι εκτός λειτουργίας τα Sites Web των κύριων αεροπορικών αερογραμμών των ΗΠΑ (AAL.O), Southwest Airlines (LUV.N), United Airlines (UAL.O) κι Delta Air Lines (DAL.N) αντιμετώπισαν εκτεταμένη βλάβη νωρίς την Πέμπτη σύμφωνα με το site Web επιτήρησης βλαβών Downdetector.

Νέοι ειδήμονες θ΄αναλάβουν να μας σώσουν από τον αόρατο εχθρό στον κυβερνοχώρο με τίμημα τι άλλο την ελευθερία…

dimpenews.com