13χρονο παιδί πέθανε από καρδιά 3 μέρες μετά τη β΄ δόση εμβολίου της Pfizer στις ΗΠΑ!!!

Ένα 13χρονο παιδί ο Jacob Michael Clynick πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις ΗΠΑ 3 μέρες μόλις αφότου δέχθηκε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Ιουνίου 2021. Ήταν σε καλή υγεία χωρίς προϋπάρχουσες καταστάσεις ή φάρμακα…. Η θεία του γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”πριν από 1 εβδομάδα ο 13χρονος γιος του αδερφού μου πήρε τη β΄δόση εμβολίου κατά covid. Σε λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα πέθανε.

Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του παρουσίαζε υπερτροφία και υπήρχε κάποιο υγρό γύρω από αυτή. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα…” Μαθητής πέθανε μετά τον εμβολιασμό του!!

Peut être une image de texte qui dit ’COVID-19 Vaccination Record Card Please keep this record card, which includes medical information about the vaccines have received. Por favor, guarde esta tarjeta registro, que incluye información médica Clynick sobre vacunas que ha recibido. Tacob Last Name First Name Date 822007 CDC E Vaccine Product Name Lot Number Patient number (medical record Date record number) 1st Dose COVID-19 Εμοιιs 2nd Dose rhzer COVID-19 W0217 Healthcare Professional or Clinic Site 5 mm dd yy Walgreens mm dd yy e132t Wolg reens Other Other mm dd yy mm dd yy’

Συνεχίζει ”Έφτασα στο σπίτι του αδερφού μου, ενώ η εγκληματολογική ομάδα ήταν ακόμα εκεί. Ένας παρόν αστυνομικός μου είπε ένα μέλος της ομάδας εικάζει ότι ο Jacob είχε «καρδιακό συμβάν».

Πιστεύω ότι το εμβόλιο σώζει εκατομμύρια ζωές. Αλλά σε κάθε προσπάθεια θα πρέπει ένα αθώο παιδί να θυσιαστεί ως αρνί; Υπάρχουν ηθικές, και υγειονομικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

Αν ο Jacob δεν είχε λάβει τη 2η δόση, πιστεύουμε ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα.”

Σχόλιο γιατρού στην ανάρτησή της: ”Λυπάμαι είναι τρομερό. Σίγουρα έχω δει νέους με μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο στην κλινική μου.”

Ένα 13χρονο παιδί από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, εμβολιασμένο με τις δύο δόσεις Pfizer, πέθανε λιγότερο από 3 ημέρες μετά τη λήψη της β΄δόσης του εμβολίου. Ο Jacob Clynick ήταν υγιής, χωρίς προβλήματα. Δεκάδες περιπτώσεις αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ, όπως το παραδέχεται ακόμη και το CNN
Τα πιο πρόσφατα δεδομένα CDC VAERS για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών περιλαμβάνουν 7 θανάτους και 271 σοβαρές παρενέργειες από εμβόλια COVID.Ο Jacob Clynick, 13 ετών, από το Zilwaukee, Michigan, πέθανε λιγότερο από τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου. Η θεία του ανέφερε ότι ο Jacob ήταν ένας υγιής έφηβος χωρίς κρυμμένα προβλήματα υγείας. Κατά την αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι η καρδιά του αγοριού διογκώθηκε και περιβαλλόταν από ένα υγρό.

Peut être une image de 1 personne et texte

«Πριν από μία εβδομάδα, το 13χρονο παιδί του αδερφού μου έλαβε τη β δόση εμβολίου. Λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα, το αγόρι πέθανε. Η αρχική αυτοψία (που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή) έδειξε ότι η καρδιά του μεγάλωσε και περιβαλλόταν από ένα υγρό. Δεν είχε προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα », είπε η θεία του Jacob .

“Η οικογένειά μας είναι κατεστραμμένη. Δυσκολεύτηκα πολύ να μπορώ να βάλω αυτό το μήνυμα στο Twitter. Είμαι υπέρ του εμβολίου. Εγώ και το 14χρονο παιδί μου εμβολιαστήκαμε. Γνωρίζω ότι το εμβόλιο είναι γενικά ασφαλές. Το θέμα είναι ότι ο Jacob είναι νεκρός τώρα », πρόσθεσε.

Ακόμη και το CNN αναγνωρίζει ότι οι έφηβοι και τα παιδιά φαίνεται να έχουν ισχυρότερες άμεσες αντιδράσεις στο εμβόλιο από τους ενήλικες. Οι γιατροί στη Βιρτζίνια και το Τέξας ανέφεραν παρόμοια ευρήματα σε αρκετές περιπτώσεις σε 7 άνδρες ηλικίας 19 έως 39 ετών. Είχαν επίσης ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πόνο στο στήθος. Διαγνώστηκαν με μυοκαρδίτιδα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία ανέφεραν γιατροί στο περιοδικό Circulation. “Εξετάστε τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα σε εφήβους ή νεαρούς ενήλικες με οξύ πόνο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή ή αίσθημα παλμών”, το CDC προέτρεψε σε σύσταση γιατρού.

Η συντετριμμένη οικογένεια ανακοίνωσε την κηδεία του αγοριού, δηλώνοντας:

“Ο αγαπημένος γιος, αδελφός, ανιψιός και φίλος μας πέθανε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, στην κατοικία του. Ήταν 13 ετών. Ο Jacob Michael Clynick γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2007 στο Rockwood, Michigan στους Joseph Clynick και Courtney Jones. Ήταν μαθητής στο Zilwaukee Elementary. Ο Jacob ήταν πιστό και ενεργό μέλος της ομάδας νεολαίας της εκκλησίας για πολλά χρόνια.

Του άρεσαν τα παιχνίδια και του άρεσε το Pokémon. Ο Jacob ήταν γνωστός για τα αστεία του και είχε ένα αστείο για κάθε περίσταση. Αλλά αυτό που αγαπούσε περισσότερο ήταν η οικογένειά του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, στις 2:00 μ.μ. στο Deisler Funeral Home, 2233 Hemmeter Road, Saginaw, MI 48603.Την ακολουθία θα επιτελέσει ο επίσκοπος John Lowry….

Η θεία του θύματος ζητάει από το CDC να διερευνήσει την περίπτωση.Υπήρξαν γράφει ”άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νέους που δέχθηκαν τη β΄δόση της Pfizer.Πέθαναν άλλοι από αυτό ή ο ο ανιψιός μου είναι ο πρώτος;Θεωρώ ότι οι γονείς θα πρέπει να προειδοποιηθούν για τον κίνδυνο…”

dimpenews.com