Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος;

Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος; ”Οι λίγες εκατοντάδες ισχυροί που κρατούν όλο το χρυσό και τις δυνάμεις του κόσμου στα χέρια τους ασχολούνται ενεργά με την ευγoνική τροποποίηση του πλανήτη μας και δεν το κρατούν μυστικό. Ο καθένας έχει τη δική του δήλωση υπέρ της μείωσης πληθυσμού.

Οι Attali και Mine (Γάλλοι διανοούμενοι) κραδαίνουν με κάθε ευκαιρία ότι οι ηλικιωμένοι κοστίζουν πολύ ακριβά στο σύστημα υγείας” ( σσ σύμπτωση ο covid19 έπληξε σχεδόν αποκλειστικά τους πιο ηλικιωμένους)

Ο John P. Holdren, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα: “Ένα πρόγραμμα στείρωσης γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους […] Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτευτεί κατά την εφηβεία και να αφαιρεθεί, με επίσημη άδεια, για περιορισμένο αριθμό γεννήσεων.

Ted Turner, ιδρυτής του CNN: «Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια πτώση 95% από τα τρέχοντα επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.

Margaret Sanger, Ιδρυτής του American Birth Control League: «Όλα τα προβλήματά μας είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής αναπαραγωγής της εργατικής τάξης. Ή, “Το πιο ελεήμον πράγμα που μπορεί να κάνει μια μεγάλη οικογένεια για ένα από τα παιδιά τους είναι να τα σκοτώσει.”

Ο Alberto Giubilini, από το Πανεπιστήμιο Monash στη Μελβούρνη, και η Francesca Minerva, από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Medical Ethics:” Πιστεύουμε ότι όταν καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που δικαιολογούν την άμβλωση συμβαίνουν μετά τη γέννηση, αυτό πρέπει να επιτρέπεται. Την αποκαλούμε μεταγεννητική άμβλωση. Έτσι, για να πούμε ότι η δολοφονία ενός νεογέννητου μωρού μπορεί να είναι δεοντολογικά αποδεκτή υπό τις ίδιες συνθήκες με την άμβλωση. Αυτές οι περιστάσεις περιλαμβάνουν (εκτός από αναπηρίες) περιπτώσεις όπου το νεογέννητο έχει τη δυνατότητα για αξιοπρεπή ζωή, αλλά κινδυνεύει η ευημερία της οικογένειας. »

Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του Sierra Club: «Η εγκυμοσύνη πρέπει να είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας, τιμωρημένη , εκτός εάν οι γονείς έχουν άδεια κυβέρνησης […]. Όλοι οι πιθανοί γονείς θα πρέπει να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν χημικά αντισυλληπτικά, και τα αντίδοτα θα χορηγούνται από την κυβέρνηση σε πολίτες που έχουν επιλεγεί για αναπαραγωγή. Όσον αφορά τον Μπιλ Γκέιτς, παραδέχεται ήσυχα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πληθυσμό: «Υπάρχουν 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη, σχεδόν 9 δισεκατομμύρια · τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας,σε αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να προέλθει μείωση κατά 10 έως 15%.

Πριν 30 χρόνια αυτή η κατάσταση είχε προβλεφθεί από τον Zbigniew Brzeziński, που εφαρμόζει το νόμο Pareto στην κοινωνία : το 20 % του πληθυσμού επαρκεί για να δουλέψει το σύστημα, το 80 % θα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι..”

”. Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν.”(εκδ. ÉLIE ET MADO / KONTRE KULTUREwww.kontrekulture.com 2015) To 2015 στο βιβλίο της Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν”: ”SARS, ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και BigPharma!!” Μείωση υπερπληθυσμού-στείρωση-εμβολιασμός.

dimpenews.com