Eμβολιασμένος μαθητής μολύνει 83 συνομηλίκους του σε γυμνάσιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.Αλληλουχία εμβολιασμένων προκαλεί ντόμινο κρουσμάτων!!Υπ. Υγείας: και οι εμβολιασμένοι μολύνονται!!!Ισραήλ: τα νέα κρούσματα αυξάνονται κατά 1000%..!!!!

αρχείο

Eμβολιασμένος μαθητής μολύνει 83 συνομηλίκους σε γυμνάσιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Αυτός, με τη σειρά του, το είχε συμβάλει από έναν συγγενή που είχε επίσης εμβολιαστεί και αυτός ο συγγενής το είχε συμβάλει από ένα άτομο που είχε επίσης εμβολιαστεί (Κανάλι 12) Αλληλουχία εμβολιασμένων προκαλεί ντόμινο κρουσμάτων!!

Στην παραλιακή πόλη του Tel Aviv, που χαρακτηρίστηκε με τη σήμανση “κίτρινη” στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μια μίνι επιδημιολογική έξαρση παρατηρήθηκε σε γυμνάσιο σε πάρτυ για το τέλος της σχολικής περιόδου όπου ένας μαθητής μόλυνε 83 συμμαθητές του σύμφωνα με το Channel 12 μεταφέρει και το Times of Israel.

Δεκάδες μαθητές μολύνθηκαν με Corona σε ένα σχολικό πάρτι στο Τελ Αβίβ. Η αλυσίδα μόλυνσης προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις αρχές. Μια αλληλουχία μολύνσεων από εμβολιασμένους. Ένα επιδημιολογικό ντόμινο που προκαλούν εμβολιασμένοι.
Παρά το υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, δεκάδες άτομα στο Ισραήλ μολύνθηκαν με τον ιό της κορώνας – εξαιτίας ενός μαθητή.
Η αλυσίδα μόλυνσης ανησυχεί τις αρχές, καθώς πολλά εμβολιασμένα άτομα συμμετείχαν στη μετάδοση
Με 2.455 ενεργά κρούσματα την Κυριακή στο Ισραήλ, ο αριθμός ήταν τόσο υψηλός όσο ήταν στις αρχές Απριλίου
Ένα ξέσπασμα κορώνας μεταξύ μαθητών μετά από ένα πάρτι στο Τελ Αβίβ ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές στο Ισραήλ. Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Channel 12, τουλάχιστον 83 νέοι μολύνθηκαν με τον ιό σε πάρτυ – όλοι με τον ίδιο συμμαθητή. Το κύριο ανησυχητικό πράγμα για την υπόθεση είναι η αλυσίδα της μόλυνσης που οδήγησε στο ξέσπασμα. Το πάρτυ μεταβλήθηκε σε Κορωνοπάρτυ από εμβολιασμένο.

Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, ο νεαρός που διέδωσε τον ιό στο πάρτι είχε εμβολιαστεί. Με τη σειρά του είχε μολυνθεί από έναν συγγενή που είχε επίσης εμβολιαστεί και αυτός ο συγγενής είχε μολυνθεί από ένα άτομο που επίσης εμβολιάστηκε και που πρόσφατα ήταν στο Λονδίνο. Δεν είναι σαφές ποια παραλλαγή του κοροναϊού είναι. Πιο πρόσφατα, η παραλλαγή Δέλτα επιτάχυνε τη διαδικασία μόλυνσης στο Ισραήλ.

Ισραήλ: τα νέα κρούσματα αυξάνονται κατά 1000 τοις εκατό.. έπεσε το τείχος ( ανοσίας) έπεσε κι ο μύθος. Δικαιώνονται οι γιατροί που ισχυρίζονται πως η επανεκκίνηση ιού εμφανίζεται πρωτίστως σε χώρες με μαζικό εμβολιασμό όπως Ισραήλ, Μ Βρετανία.
Με 2.455 ενεργά κρούσματα την Κυριακή, ο αριθμός ήταν τόσο υψηλός όσο ήταν τελευταίος στις αρχές Απριλίου, και το Υπουργείο Υγείας αναμένει 500 έως 600 νέες μολύνσεις καθημερινά την επόμενη εβδομάδα. Όπως υπολογίζει ο ισραηλινός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός i24 News, έχει σημειωθεί αύξηση κατά 1000% στα νέα κρούσματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.Πρωταθλητής στην αύξηση νέων κρουσμάτων…

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ασθενών με κορώνα στα νοσοκομεία αυξάνεται και πάλι ελαφρώς. Σύμφωνα με τους Times οf Israel, μόνο ένα άτομο πέθανε από ή με covid19 στο Ισραήλ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.


Η ισραηλινή κυβέρνηση εξετάζει και πάλι αυστηρότερα μέτρα.
Ωστόσο, παρά τον υψηλό αριθμό εμβολιασμών, η κυβέρνηση θέλει τώρα να εντείνει ξανά τα μέτρα. Ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπενέτ κάλεσε τους ανθρώπους την Κυριακή να φορούν μάσκες ξανά σε εσωτερικούς χώρους και να αποφύγουν τη συγκέντρωση. Εάν πάλι περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν ξανά, η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει ξανά την πρόσβαση σε εστιατόρια και εκδηλώσεις για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.Ο παοδιοπομπαίος τράγος είναι μια παλιά γνώριμη ιστορία στο Ισραήλ. Την ώρα που ο Υπ. Υγείας του παραδέχεται πιο κάτω πως οι εμβολιασμένοι επίσης μπορούν να μολυνθούν και με βάση το συμβάν στο σχολείο είναι γεγονός πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν ωστόσο ξεφορτώνουν αδικαιολόγητα στους ανεμβολίαστους..

“Οι εμβολιασμένοι μπορούν επίσης να μολυνθούν και πολλά παιδιά και νέοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Chezy Levy. “Πρέπει να ανησυχούμε και να δούμε πώς θα συγκρατήσουμε την κατάσταση πριν ξεφύγει .” (küp)

Μελέτη σ΄Ισραήλ: το εμβόλιο Pfizer είναι 64% κι όχι 94% αποτελεσματικό μετά και τις 2 δόσεις στην πρόληψη λοίμωξης covid19! Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες απ΄ότι είχε προβλεφθεί να νοσήσουν σοβαρά οι εμβολιασμένοι…

dimpenews.com