27χρονη από την Κέρκυρα μ΄εκτεταμένη θρόμβωση από Johnson&Johnson. 58χρονος από Καρπενήσι απεβίωσε 6 μέρες μετά από Pfizer!!!

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται στην πράξη και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι τα εμβόλια αυτά είναι επισφαλή….Στην περίπτωση της 27χρονης ο Καθηγητής Αιματολογίας που την παρακολουθεί είναι κάθετος σχετίζεται…..

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να ζει η 27χρονη από την Κέρκυρα και η οικογένειά της, μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της αφού έκανε το εμβόλιο της Johnson.

Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε πριν 13 ημέρες, ενώ λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή.

“Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο”, εξηγεί μιλώντας στο tempo24.news o κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. 

Η ζωή της 27χρονης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι επιπλοκές είναι σοβαρές.

Όπως αναφέρει: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι ώρας, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει.

Στο “μικροσκόπιο” των αρχών βρίσκεται η υπόθεση θανάτου ενός 58χρονου άνδρα στο Καρπενήσι, λίγες ημέρες έπειτα από τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο άνδρας έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και έξι ημέρες αργότερα, πέθανε. Συγγενείς του 58χρονου ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του δικού τους ανθρώπου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η σορός εξετάστηκε από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τη νεκροψία προέκυψε ως προσωρινή αιτία θανάτου η πνευμονοραγία-συμφόρηση αγγειακού και φλεβικού δικτύου, εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο θάνατός του συνδέεται με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού. Η κηδεία του 58χρονου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Καρπενήσι.tempo24

dimpenews.com