UPDATE ΠΕΘΑΝΕ ανταποκρίτρια στο Ντονμπάς που είναι και μανεκέν από πολύ σοβαρό εγκεφαλικό! Επτασφράγιστο για το αν είχε εμβολιαστεί!!!!

Πέθανε η ανταποκρίτρια και μοντέλο Katya Katina που έδωσε σύντομη μάχη για τη ζωή της μετά από σοβαρότατο εγκεφαλικό.

H ανταποκρίτρια του News Front στο Donbass που καλύπτει τη σύγκρουση από το 2014 η Katya Katina που παράλληλα είναι κι ένα επιτυχημένο μανεκέν βρίσκεται στην εντατική νοσοκομείου της Λαικής Δημοκρατίας μετά από πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. «Υπήρξε μια καταστροφή χθες η Katya Katina, νοσηλεύθηκε για ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο” Τώρα όλοι περιμένουν ένα θαύμα απ΄ότι λένε. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπήρχε το κατάλληλο στο Ντονμπάς και χάθηκε ζωτικός χρόνος καθώς το φάρμακο ήρθε τελικά από τη Μόσχα. Ήθελαν δύο αμπούλες Nimotop κι έκαναν χθες δημόσιες εκκλήσεις… Η κατάσταση της υγείας της έχει ήδη επιδεινωθεί κι αναφέρεται πως η ανταποκρίτρια είναι σε κώμα σε στάδιο 4 κι έτσι δεν επιδέχεται εγχείρησης. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν είχε εμβολιαστεί. Είναι ύποπτο το συμβάν. Είναι δεδομένο ότι άτομα που λόγω της ιδιότητάς του κάνουν και συχνά ταξίδια κόσμος της μόδας και δημοσιογράφοι ειδικά ανταποκριτές είναι στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού..Επτασφράγιστο….

‘Εδειχνε υγιέστατη κι ως την τελευταία στιγμή κάλυπτε θέματα της διαμάχης…Πέθανε από ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία γεννήθηκε μόλις το 1986.

dimpenews.com