Ο τ.εκτελεστικός διευθυντής της Pfizer, Dr. Michael Yeadon: τα παιδιά είναι 50 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο (COVID-19) απ’ ό,τι από τον ίδιο τον ιό. theguardian: Οι περισσότεροι που πεθαίνουν από Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί!!

O πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Pfizer, Dr. Michael Yeadon, δήλωσε στη Real America’s Voice σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τα παιδιά είναι 50 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο coronavirus (COVID-19) από ό,τι από τον ίδιο τον ιό.

Παράλληλα: ”Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν με τον Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί.” ήταν ο τίτλος άρθρου της theguardian στις 27.6.21.Αναφέρεται σε αυτό μεταξύ άλλων:

”Ο τίτλος του AMailOnline στις 13 Ιουνίου έγραψε: «Η μελέτη δείχνει ότι το 29% των 42 ανθρώπων που πέθαναν μετά τη σύλληψη του νέου στελέχους είχαν και τους δύο εμβολιασμούς». Στην τεχνική ενημέρωση της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας στις 25 Ιουνίου, το ποσοστό αυτό είχε αυξηθεί στο 43% (50 από τους 117), με την πλειοψηφία (60%) να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση.”

Στη συνέχεια επιχειρεί να διασκεδάσει την αποκαλυπτική πραγματικότητα και να καθησυχάσει για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των θυμάτων κορωνοιού είναι πλέον εμβολιασμένοι…

dimpenews.com