Το συντριπτικό ποσοστό νέων κρουσμάτων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι όπως και το 69% αυτών που είναι σοβαρά. Αλλαγή πλεύσης για Ισραήλ. Εγκαταλείπει μονόδρομο εμβολίου αναπτύσσει κυτταρική θεραπεία αλλά και σπρέι που σκοτώνει τον ιό!Νοσοκομείο Rambam:το 100% των σοβαρά νοσηλευόμενων ασθενών από covid εκεί είναι εμβολιασμένοι.


Τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Υπ. Υγείας Ισραήλ για κρούσματα κατά την περίοδο 27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου είναι κόλαφος για την υγειονομικοπολιτική διαχείριση κρίσης.Τα νέα κρούσμτα είναι στην πλειονότητά τους εμβολιασμένοι που σημαίνει το εμβόλιο δεν δημιουργεί ανοσία… Υψηλά τα ποσοστά νέων κρουσμάτων επί εμβολιαμένων ανά ηλικακή ομάδα, 79%,80%,84%,88%,89%,93%,92%,100%. Στους 16 νέους ασθενείς με Delta σε σοβαρή κατάσταση την α΄εβδομάδα Ιουλίου οι 11 στους 16 (69%) ήταν εμβολιασμένοι αναφέρει το Υπ. Υγείας σύμφωνα με i24news.tv 4/7/21! Σήμερα 11/7/21 στο στούντιο του Ynet, ο γιατρός Δρ. Eyal Fox από το Νοσοκομείο Rambam, είπε ότι το 100% των σοβαρών ασθενών που νοσηλεύονται από covid εκεί είναι εμβολιασμένοι.Dr Eyal Fox είναι διευθυντής του τμήματος Εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο της Haïfa…

Ενώπιον του αδιεξόδου το Ισραήλ από τη μια δίνει 3η δόση εμβολίων Pfizer σε ενήλικες που διατρέχουν κίνδυνο Covid. Σε λίγο θα χάσουμε το λογαριασμό. Κι από την άλλη προσανατολίζεται σε αλλαγή πλεύσης ή και ανάπτυξη εναλλακτικής με κυτταρική θεραπεία αυτή τη φορά εγκαταλείποντας τον εμβολιακό μονόδρομο…. Αφού δεν λειτούργησαν οι 2 δόσεις γιατί να πετύχει η τρίτη;; Στο μεταξύ το χρήμα ρέει άφθονο στις κατασευαστικές φαρμακοβιομηχανίες που κερδίζουν κι από την 1η και τη 2η και την 3η και την 1000η ενδεχομένως δόση.. Όλο αυτό μεταφράζεται σε πακτωλό δις δολαρίων κέρδους… Εξού και η υποχρεωτικότητα…

Το Ισραήλ δήλωσε την Κυριακή σύμφωνα με Haaretz ότι θα αρχίσει να προσφέρει μια 3η ενισχυτική δόση του εμβολίου της Pfizer Inc. σε ενήλικες με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά εξακολουθεί να αμφιταλαντεύεται εάν πρέπει να δοθεί ένας τρίτος γύρος εμβολιασμών στο ευρύ κοινό.Η ραγδαία εξάπλωση της παραλλαγής Delta εκτίναξε εκ νέου τα ποσοστά κρουσμάτων σε 450 περίπου την ημέρα.Ο υπουργός Υγείας Nitzan Horowitz είπε ότι οι ενήλικες με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer θα μπορούσαν να πάρουν μια τρίτη, με μια απόφαση να εκκρεμεί για ευρύτερη κατανομή. Η Pfizer και η BioTech οι κύριοι προμηθευτές σε μια ταχεία ανάπτυξη ισραηλινών εμβολιασμών που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, δήλωσαν την Πέμπτη ότι θα ζητήσουν από τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές εντός εβδομάδων να εγκρίνουν ενισχυτικές λήψεις.Οι δύο εταιρείες ανέφεραν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης μετά από έξι μήνες ζητώντας άδεια για τρίτη δόση.Εμβολιακό αδιέξοδο…. Περίπου οι μισοί από τους 46 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Ισραήλ σε σοβαρή κατάσταση είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας που σημαίνει καταρρίπτεται εμπράκτως και το επιχείρημα εμβολιάσου θα νοσήσεις πιο ελαφρά. Ο συντονιστής πανδημικής αντίδρασης του Ισραήλ, Nachman Ash, δήλωσε την Τετάρτη ότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς είναι από ομάδες κινδύνου, άνω των 60 ετών και έχουν προηγούμενα προβλήματα υγείας.

Το Ισραήλ έχει χορηγήσει Pfizer στο περίπου 60% του πληθυσμού του 9,3 εκατομμυρίων. Το 40% παραμένει αμετάπειστο και διαδηλώνει κυρίως για μη εμβολιασμό παιδιών. Επειδή δεν είχαν ζήτηση σχεδόν 1.000.000 δόσεις της Pfizer επειδή έληγαν και προ του κινδύνου να πάνε στη χωματερή και γίνει σκάνδαλο το Ισραήλ προώθησε 700.000 δόσεις στη Νότια Κορέα..Από το 60% το συντριπτικό ποσοστό δεν είναι εμβολιασμός κατά συνείδηση σύρθηκαν σαν ζώα στο βουστάσιο υπό το καθεστώς στυγνού κι απάνθρωπου υγειονομικού απαρτχάιντ κι έκνομου εκβιασμού που καταγγέλθηκε ως το Διεθνές Δικαστήριο Χάγης από φορείς ενώσεις κλπ.

Άλλο σκάνδαλο είναι ότι το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ακόμη μια δρομολογημένη ανανέωση σύμβασης με Pfizer που εκκρεμεί για ευνόητους λόγους οπότε πέρασε στο νέο πείραμα. Χορηγεί β΄δόση Moderna σε εμβολιασμένους με Pfizer αλλά όχι για νέους.

Ο αρχηγός της GOC Homefront, στρατηγός Ori Gordin εξέφρασε ανησυχίες για πιθανό τέταρτο κύμα κορωναϊού, την Τετάρτη. “Αναμένουμε να φτάσουμε σε 1.000 κρούσματα την ημέρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Υποθέτω ότι σύντομα θα εφαρμόσουμε το green pass ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε αποτελεσματικά τη νοσηρότητα”, είπε.

Ο Gordin δήλωσε ότι το Ισραήλ θα ανοίξει σύντομα τα κέντρα test covid και κάλεσε τους επικεφαλής των τοπικών αρχών να ορίσουν έναν αξιωματούχο που θα είναι επιφορτισμένος με τη δημόσια υγεία για να προετοιμαστεί για πιθανή εστία.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, 521 από τα 80.069 άτομα που ελέγχθηκαν για τον κοροναϊό επιβεβαιώθηκε ότι είχαν τον ιό, την Τρίτη, με ποσοστό μόλυνσης 0,7%. Το ποσοστό ιικής αναπαραγωγής ανέρχεται σε 1,42.Συνεχώς αυξάνει.

Υπάρχουν επί του παρόντος 3.274 ενεργά κρούσματα του ιού. Υπάρχουν 40 άτομα σε σοβαρή κατάσταση, 16 από τα οποία βρίσκονται σε αναπνευστήρες.

Την Τετάρτη, το υπουργικό συμβούλιο για κορωνοιό συγκλήθηκε στην κατοικία του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ για να συζητήσει πρόσθετους περιορισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

. En Israël, le Dr Eyal Fox de l’hôpital Rambam a rapporté que 100% des patients graves actuellement hospitalisés étaient vaccinés.

Αλλαγή πλεύσης παραδοχή ήττας….Το εμβόλιο δεν είναι μονόδρομος πολύ περισσότερο δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό αφού αποδεδειγμένα δεν αποτρέπει διάδοση διάχυση του ιού..

Το Ισραήλ προ του αδιεξόδου προσανατολίζεται πλέον σε λύση εκτός εμβολίου.Εγκαταλείπει το δόγμα το εμβόλιο είναι η μόνη λύση ή η καλύτερη υπάρχουσα λύση. Σιγά σιγά θα συντονιστούν στη γραμμή του κι όσοι παίρνουν γραμμή από αυτό και είναι πολλοί ανά τον κόσμο….

Σε θετική εξέλιξη, την Τετάρτη, η ισραηλινή εταιρεία βιοτεχνολογίας Bonus Biogroup ανέφερε ότι η κυτταρική θεραπεία MesenCure που ανέπτυξε έχει δείξει ότι βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό, αποτρέποντας την καταστροφή ιστών και μυών και τη θεραπεία της πνευμονίας.

Από την ανάλυση των δοκιμών που διεξήχθησαν στο Rambam Health Care Campus της Χάιφα, το Bonus BiGroup είπε ότι η θεραπεία οδήγησε σε «βελτίωση των δεικτών υγείας ενδεικτική της βελτίωσης της υγείας των ασθενών και των πιθανών ανάρρωσης και επιβίωσης από την πρώτη θεραπεία, επίσης όπως και στη σωρευτική επίδραση στη… μείωση του κινδύνου αποτυχίας πολλαπλών συστημάτων, καρδιακής βλάβης, νεφρικής βλάβης και εμβολικής φλεβικής θρόμβωσης. “

Σύμφωνα με το Bonus BioGroup, κάθε θεραπεία μείωσε το επίπεδο μιας φλεγμονώδους πρωτεΐνης, η οποία όταν βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις αποτελεί ένδειξη σοβαρότερης νόσου, σχεδόν τριπλάσια αύξηση στις πιθανότητες θανάτου από την ασθένεια και αυξημένο κίνδυνο επιπρόσθετης υγείας προβλήματα. Επιπλέον, η θεραπεία μείωσε τα επίπεδα του ενζύμου της κρεατινικής κινάσης στο αίμα των ασθενών. Τα υψηλά επίπεδα του ενζύμου είναι ενδεικτικά σοβαρής ασθένειας και υψηλότερων κινδύνων θανάτου, καθώς και πρόσθετων προβλημάτων υγείας.

Η επικέντρωση του Ισραήλ σ΄εναλλακτικές θεραπείες φαίνεται κι από την περίπτωση του Enovid, ένα σπρέι που αναπτύχθηκε στον Καναδά από την SaNOtize δοκιμάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατασκευάστηκε στο Ισραήλ κι έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα ιικά φορτία σε επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 κατά 95% σε 24 ώρες και κατά 99% σε 72 ώρες σύμφωνα με δελτίο τύπου την Κυριακή.


Το σπρέι που κατασκευάζεται από το Ισραήλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και πέντε φορές την ημέρα μετά την επαφή με ιούς, σύμφωνα με το ανακοινωθέν. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 ετών και το Υπουργείο Υγείας το ενέκρινε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.”Το σπρέι που αναπτύξαμε όχι μόνο μπλοκάρει τον ιό που ευθύνεται για Covid-19 αλλά και τον σκοτώνει”, δήλωσε ο Dr. Gili Regev, PDG και ιδρυτής της Snotize (jp 11/7/21)

Aν η λύση ήταν το εμβόλιο τότε γιατί το Ισραήλ περνάει σε νέα καραντίνα αφού πανεμβολιάστηκε; Σύμφωνα με κανάλι 13 αναβολή γενικής τουριστικής κίνησης από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο.

Στην Ηνωμένο Βασίλειο όπου επίσης πανεμβολιάστηκε..και παραδόθηκε πρώτο στις μεταλλάξεις

Εικόνα

από τα 257 άτομα που φέρεται να πεθαίνουν με την παραλλαγή DELTA, 92 ήταν ανεμβολίαστοι, 47 μονοεμβολιασμένοι και 118 πλήρως με διπλή δόση εμβολιασμένοι.(Sky news) .

Δημόσια Υγεία Αγγλίας: 6,6% υψηλότερο το % θανάτων εμβολιασμένων από Delta συγκριτικά μ’ ανεμβολίαστους. Περισσότεροι και οι εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται!!

Τα στοιχεία εδώ πιστοποιούν αυτά του Ισραήλ…Και αλλού στην Ισπανία στην επαρχία της cantabria το 30% αυτών που νοσηλεύτηκαν είχαν ήδη εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων όλων εκείνων στη ΜΕΘ. Η μέση ηλικία αυτών που εισήχθησαν μειώθηκε κατά 25 χρόνια τους τελευταίους τρεις μήνες: οι μισές από τις περιπτώσεις είναι κάτω των 44 ετών(eldiariomontanes)

Πάντως υπάρχει και διαφορετικό μοντέλο….Στη Σουηδία υπάρχει απαγόρευση εμβολιασμού νέων..
dinpenews.com

One thought on “Το συντριπτικό ποσοστό νέων κρουσμάτων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι όπως και το 69% αυτών που είναι σοβαρά. Αλλαγή πλεύσης για Ισραήλ. Εγκαταλείπει μονόδρομο εμβολίου αναπτύσσει κυτταρική θεραπεία αλλά και σπρέι που σκοτώνει τον ιό!Νοσοκομείο Rambam:το 100% των σοβαρά νοσηλευόμενων ασθενών από covid εκεί είναι εμβολιασμένοι.

  1. Follows
    a fantastic story¨ a fairy tale of unbridled fantasy. !!
    The planet ‘DIMITRA’ due to overcrowding (7.7 billion people), catastrophically burden the blue planet ‘DIMITRA’ //
    Και ενώ το πρόγραμμα διάσωσης του πλανήτη ήταν σε τροχιά, μερικοί άνθρωποι
    Μπέρδεψαν αυτό το κίνημα με χρήματα και ιδιοτελεις … > https://ello.co/velos/post/zum7x-3ghk1w1a6ersmw6w

    Liked by 1 person

Comments are closed.