Η αποδόμηση του τοίχους ανο (η)σίας! H μεγαλύτερη σταρ του Γαλλικού Σινεμά η Léa Seydoux κινδυνεύει να χάσει τις Κάννες γιατί αν και πλήρως εμβολιασμένη ( 2 δόσεις) βρέθηκε θετική στο covid19!!!

Η αποδόμηση του τοίχους ανο (η)σίας ….Άπειρα τα παραδείγματα αν και κάποιες φορές επικοινωνούνται πιο εύκολα αφού αφορούν διασημότητες .H μεγαλύτερη σταρ του Γαλλικού Σινεμά η Léa Seydoux κινδυνεύει να χάσει τις Κάννες γιατί αν και πλήρως εμβολιασμένη ( 2 δόσεις) βρέθηκε θετική στο covid19!!!.Σκάνδαλο στις Κάννες….Με τέσσερις ταινίες σ’ εξέλιξη, η Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux αναμενόταν να κλέψει την παράσταση στο Φεστιβάλ των Καννών όμως βρέθηκε θετική στο Covid-19 αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη. Περιμένουμε να μάθουμε αν θα μπορέσει να ανεβεί τα σκαλιά στις 12 Ιουλίου, πριν από την προβολή στο επίσημο διαγωνιστικό μέρος της νέας ταινίας του Wes Anderson, The French Dispatch όπου πρωταγωνιστεί.

Θα ανεβεί, δεν θα ανεβεί; Κανείς δεν ξέρει αν η Λέα Σεϋδόξ θα είναι σε θέση να ανέβει τα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες σήμερα το απόγευμα με την ομάδα του The French Dispatch, της νέας ταινίας του Wes Anderson, προβαλλόμενου στο επίσημο μέρος του φεστιβάλ. Πριν από λίγες μέρες, η Γαλλίδα ηθοποιός βρέθηκε θετική για τον Covid-19. Το Σάββατο 10 Ιουλίου, η «τελευταία έκθεση υγείας της Αυτού Μεγαλειότητας» δήλωνε ότι ήταν σε καραντίνα στο Παρίσι για πάνω από μια εβδομάδα, ότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ότι ήταν ασυμπτωματική και ότι ήλπιζε να είναι σε θέση να παρουσιάσει 1 αρνητικό τεστ σε δύο διαδοχικές ημέρες, ανακεφαλαιώνει τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Η βασίλισσα του κινηματογράφου του συγγραφέα και των blockbusters
“Η Αυτού Μεγαλειότης”: το όνομα δεν είναι ειρωνικό στις στήλες του Die Welt. Φέτος, με τέσσερις ταινίες στο πρόγραμμα, η Léa Seydoux επρόκειτο να «κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών στον κόσμο», αναφέρει. Εκτός από την παρουσία της στα credits του The French Dispatch, η 36χρονη ηθοποιός διαδραματίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη France από τον Γάλλο σκηνοθέτη Bruno Dumont και στο L’Histoire de ma femme του Ούγγρου Ildiko Enyedi, και οι δύο στο διαγωνιστικό τμήμα ως και στο Tromperie d ‘Arnaud Desplechin, που προβάλλεται στη νέα ενότητα Première των Καννών. Αρκετά όλα αυτά για να την επιβάλουν ως τη «βασίλισσα των Καννών» και «τη μούσα του κινηματογράφου του συγγραφέα», επιμένει η εφημερίδα του Βερολίνου.

Και δεν είναι μόνο αυτό: “Το φθινόπωρο, θα γίνει επίσης η πιο σημαντική γυναίκα στο σύμπαν των blockbusters”, συνεχίζει η Die Welt. Στις 6η Οκτωβρίου πρέπει πράγματι να βγει στις οθόνες Ο θάνατος μπορεί να περιμένει, ο νέος James Bond. Στον ρόλο της Madeleine Swann, το[…] τίτλος: το Φεστιβάλ των Καννών περιμένει τη βασίλισσά του”. courrierinternational 12/7/21

dimpenews.com