Συντονισμένη επίθεση κατά υγειονομικών σήμερα σ’ ευρωπαϊκό επίπεδο.Κι ο Μακρόν αναμένεται να μιλήσει για υποχρεωτικό εμβολιασμό τους!! Όμως Μελανσόν το μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς και Λεπέν το μεγαλύτερο της Δεξιάς είναι αντίθετα. ΔΙΧΑΣΜΟΣ….

Συντονισμένη επίθεση κατά υγειονομικών σήμερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέχρι τώρα σε ΕΕ μόνο η Ιταλία έχει θεσπίσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τη συγκεκριμένη κατηγορία…Αναμένεται σήμερα εκτός της Ελλάδας και ο Μακρόν να τοποθετηθεί για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών αν και ως τώρα ήταν αρνητικός σε κάθε μορφή υποχρεωτικότητας… Ωστόσο στη Γαλλία υπάρχει μια σημαντική διαφορά εν αντιθέσει με το εγχώριο πολιτικό τοπίο. Το μεγαλύτερο δεξιό κόμμα αυτό της Λεπέν-Marine Le Pen με όρους καθαρά πολιτικούς είναι δεξιό κι όχι κλασικά ακροδεξιό αν και έχει ριζοσπαστικούς πυρήνες το RN (Rassemblement national, μετονομασία του Front national που ίσχυε ως το 2018) και το μεγαλύτερο της αριστεράς το La France insoumise του Μελανσόν-Jean-Luc Mélenchon απορρίπτουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών σύμφωνα με το BFMTV. Τα δυο αυτά κόμματα όπως κι άλλα μικρότερα που δεν αναφέρονται εναντιώνονται…Που σημαίνει διχασμός της κοινωνίας. O κεντρώος μετριοπαθής πολιτικός François Bayrou μ΄επιρροή στους καθολικούς ( επιχειρείται κι εδώ σύμπραξη σ΄επίπεδο κορυφής Πολιτείας-Εκκλησίας προς άγραν υποψήφιων εμβολιαζόμενων, αλιείς εμβολιασθέντων ) που στις τελευταίες προεδρικές δεν κατέβηκε αφού στις προηγούμενες είχε πάντα μονοψήφιο νούμερο ανέλαβε τις τελευταίες μέρες να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για την παράνομη από κάθε πλευρά επιβολή υποχρεωτικής πειραματικής ιατρικής πράξης και μάλιστα στους ειδήμονες στους γιατρούς που από μέσα την απορρίπτουν!!

Τα εμβόλια Pfizer κατά παραδοχή εταιρίας είναι στην γ΄φάση κλινικής δοικιμής που είναι σ΄εξέλιξη. Οπότε είμαστε σε μια δοκιμαστική πειραματική φάση. Τέλος 2022 ολοκληρλώνεται αυτή η πειραματική φάση δοκιμών. Ψάχνουν για πειραματόζωα και μάλιστα γιατρούς και νοσηλευτές!!! Δηλ. θέλουν αντιστροφή ρόλων να κάνουν τον γιατρό ποντίκι της Pfizer. Είναι θέμα ιατρικής τιμής, επαγγελματικής αξιοπρέπειας και πολιτικής νομιμοφροσύνης!!

dimpenews.com