Καρδιολόγος γιατρός: είδα μετά από εμβολιασμό πολλές πνευμονικές εμβολές, μυοκαρδίτιδες σε νέους και γιατρούς με σοβαρό covid19. Tίποτα δεν καταγράφτηκε. Είναι παράνομο να κάνουν μελέτες χωρίς παρακολούθηση περιστατικών!!!!!

Μια σημαντική καταγγελία Καρδιολόγου γιατρού που αποδεικνύει την συγκάλυψη στοιχείων σε σχέση με θανάτου και σοβαρές παρενέργειες μετά τα υποχρεωτικά πειραματικά γενετικά εμβόλια-γονιδιακές θεραπείες.Μια επίπλαστη εικόνα δίνεται στην κοινή γνώμη για τους θανάτους και παρενέργειες από αυτά τα εμβόλια mRNA.

https://t.me/c/1405480511/63248

Καλημέρα σε όλες κι όλους,

Είμαι καρδιολόγος και θα ήθελα να υπογραμμίσω το ακόλουθο σημείο:

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (Δεν αναφέρομαι στη φαρμακοεπαγρύπνηση που εφαρμόζεται καθώς η μελέτη τελείωσε)

Το λέω αυτό γιατί είδα, λίγο μετά τον εμβολιασμό, αρκετούς ασθενείς με πνευμονική εμβολή, έναν νεαρό άνδρα με μυοκαρδίτιδα, για να μην αναφέρουμε μερικούς συναδέλφους με σοβαρό Covid. Κανένα από αυτά τα γεγονότα που είδα δεν έχει αναφερθεί. Στα στατιστικά δεν υπάρχουν. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω, συμφωνούμε ότι όλα τα εμβόλια χορηγούνται υπό όρους άδειας κυκλοφορίας, κι επομένως η μελέτη συνεχίζεται. Σε οποιαδήποτε μελέτη άξια του ονόματος της, υπάρχει μια εξαιρετικά αυστηρή παρακολούθηση, όχι μόνο ζητώντας από τον ασθενή να αναφέρει οποιοδήποτε απροσδόκητο συμβάν σχετικά με την υγεία του, αλλά επίσης και επισκέψεις ελέγχου μερικές φορές με πρόσθετες εξετάσεις. Ή μέσα σε αυτήν την παρούσα περίπτωση, που υπέπεσε στην αντίληψή μου, καμία παρακολούθηση άξια του ονόματός μου δεν έγινε και δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολύ απλά επειδή μια κλασική μελέτη, όταν είναι σημαντική, περιλαμβάνει αρκετές χιλιάδες ασθενείς και το κόστος αυτής της παρακολούθησης είναι τεράστιο. Έτσι, για αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ή αρκετά δισεκατομμύρια ανθρώπους, είναι απλώς αδύνατο.

Και υπάρχει μια πιθανή γωνία επίθεσης στα εργαστήρια και ίσως στα κράτη. Κάνετε μελέτες πλήρους κλίμακας χωρίς παρακολούθηση, είναι παράνομο, κατά του νόμου. Οι δικηγόροι θα πρέπει να ερωτηθούν γι αυτό το σημείο, διότι εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι οι μελέτες συνεχίζονται, αλλά ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μελέτη επειδή δεν υπάρχει παρακολούθηση. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Συγγνώμη για αυτό το μακροσκελές μήνυμα.

Φιλικά σε όλους,
Philippe  (cogiito.com 12/7/21)

dimpenews.com