ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ εργασιακά μπλόκα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ- κατά υγειονομικών, εργαζομένων. Εργασιακού τύπου εκτελέσεις προς παραδειγματισμό. Τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά μερίδας λαού. Η Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ εργασιακά μπλόκα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ- κατά υγειονομικών, εργαζομένων. Εργασιακού τύπου εκτελέσεις προς παραδειγματισμό. Τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά μερίδας λαού. Η Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα…

Το 90% των υγειονομικών εμβολιάστηκαν.. Και το 70% σύρθηκαν υπό καθεστώς εκβιασμού καταναγκασμού…. Η τακτική είναι αυτή περικυκλώνουν όσους αντιστέκονται αφού προσεταιριστούν με εκβιασμό την πλειοψηφία. Μετά τους ελάχιστους που απομένουν τους απομονώνουν και αρχίζει η διαπραγμάτευση να τους σπάσουν με τελεσίγραφα απειλές εφαρμογή αντιποίνων βασανιστήρια ψυχολογικά και άσκηση σωματικής βίας όπως είναι η στέρηση βιοπορισμού και στέγης ασιτία….

Ακολουθούν την τακτική τη τζιχαντιστικής τρομοκρατίας. Προχωρούν σε διοικητικού κι εργασιακού τύπου εκτελέσεις λίγων προς τον παραδειγματισμό των πολλών.. έτσι καταλαμβάνουν μεγάλα τμήματα πληθυσμού και επιβάλλονται δια τρομοκρατίας κατατρομοκράτησης…

H Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα του Φύρερ Μακρόν μαζί με την Ιταλία….και στο κλαμπ των τριτοκοσμικών χωρών που είναι και οι μόνες που επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό Σ Αραβία, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, νησιά Φίτζι!!!!

Η άδικη μεταχείριση των υγειονομικών και λοιπών εργαζομένων που δεν δέχθηκαν να γίνουν πειραματόζωα της Pfizer αποδεικνύεται κι από το ότι Ολλανδοί Ιολόγοι: “η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ομοίως μέσω των εμβολιασμένων”! Μεγάλη αύξηση του % πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών που μολύνθηκαν.Σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το 85% των υγειονομικών που ήταν θετικοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!! Που σημαίνει εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δυνητικά μεταδίδουν τον ιό οπότε ψευδεπίγραφο το εκβιαστικό δίλημμα..

Καταρρίπτεται επίσης ότι εμβολιασμένοι δεν νοσούν σοβαρά στην πραγματικότητα ως και πεθαίνουν.Μελέτη Ισραηλινών: επί πλήρως εμβολιασμένων που νοσηλεύτηκαν με covid το (25%) διασωληνώθηκαν και το (22%) πέθαναν.Μόνο 6% δεν διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο. Διπλά ψευδεπίγραφο το εκβιαστικό δίλημμα.

Philippe Ségur, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου: οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν ένα εμβολιακό πειραματισμό μεγάλης κλίμακας άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ιατρικής!! ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.Πως επομένως καλούνται γιατροί, υγειονομικοί να γίνουν συνεργάτες και συνεργοί σ΄έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;;;; Kαι πως η Βουλή αυτή θα νομιμοποιήσει την υποχρεωτικότητα κάτι που είναι ιστορικά, ιατρικά, νομικά και Συνταγματικά απαράδεκτο για ψευδεπίγραφα εμβόλια εξ ορισμού που διανύουν την τρίτη φάση κλινικών δοκιμών οπότε είναι πειραματικά ;;

Οφείλουν να γνωρίζουν ότι το θέμα είναι διεθνές και παγκόσμιο εξόχως πολιτικό και δεν εξαντλείται στους 3 με 5 κομματικούς δοτούς Συνταγματολόγους  που θα τους δώσουν εκ προοιμίου συγχωροχάρτι. Όταν ανατραπεί στο διεθνές σκηνικό θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για εγκλήματα πολέμου σε διεθνές δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης..

Άλλωστε το Τρίτο Ράιχ πραγματοποίησε πειράματα μεγάλης κλίμακας σε απελαθέντες Εβραίους. Στο Άουσβιτς, στο Buchenwald, Dachau, Natzwzeiler, οι Ναζί γιατροί χρησιμοποίησαν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια που είχαν εμβολιαστεί με παθογόνα όπως ο τύφος, ο κίτρινος πυρετός, η ευλογιά, η τυφοειδής, η χολέρα και η διφθερίτιδα για να αναζητήσουν εμβόλια ή να αναπτύξουν θεραπείες για την ανοσία..Οι ειδήμονες κάθισαν στο σκαμνί οι γιατροί συνεργάτες στο εδώλιο!!!

Πισώπλατες μαχαιριές σε ήρωες πρώτης γραμμής από στυγνούς γραφειοκράτες!!!! Πειραματικά εμβόλια αντί τροφής….Ανθρωπιστές!!!

dimpenews.com