ΠΟΓΚΡΟΜ Θ΄απολύσουν 26.000 ανεμβολίαστους από τις δομές Υγείας;; Θέλουν διάλυση Δημόσιων Νοσοκομείων; Στοχοποίηση και εκπαιδευτικών…

Ο Υπ. Εργασίας είπε πως πάνω από τους μισούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας παραμένουν ανεμβολίαστοι, ενώ σύμφωνα με την Καθημερινή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 26.000 ανεμβολίαστοι..Θ΄απολύσουν 26.000 ανεμβολίαστους από τις δομές Υγείας;;Πογκρόμ. Θα καταρρεύσει το σύστημα διάλυση του Δημόσιου Νοσοκομείου. Αυτό θέλουν να δοθεί βορά στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας ο πολίτης ή ο παρίας η νέα κοινωνική τάξη που επινοήθηκε;;; ‘Οπως γράφει η εφημερίδα Καθημερινή, έως και πριν από μια εβδομάδα δεν είχαν εμβολιαστεί 26.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Ή θέλουν άρση μονιμότητας στο δημόσιο η αρχή γίνεται σήμερα κι ας μασούν τα λόγια τους ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων κοστοβόροι μόνιμοι απολυθέντες που θ΄αντικατασταθούν από συμβασιούχους κακοπληρωμένους;;; Τα ίδια οραματίζονται και στην εκπαίδευση και σε α΄λλους στρατηγικούς τομείς της κοινωνίας….

Για μια ακόμη φορά διακυβεύεται η εναπομείνουσα ποιότητα των παροχών του εθνικού συστήματος Υγείας που ούτως ή άλλως υπολειτουργεί.. Δεν προβληματίζει τον κ. Χατζηδάκη και τους εκπροσώπους άλλων κομμάτων αλλά και την κοινωνία ότι 30.000 σχεδόν υγειονομικοί δεν προσήλθαν να εμβολιαστούν. Είναι πιο κοντά στο αντικείμενο. Γνωρίζουν κάτι περισσότερο απ΄ότι μας σερβίρει η τηλεοπτική προπαγάνδα και οι ειδήμονες σε διατεταγμένη υπηρεσία;;

Οι εκπαιδευτικοί μπαίνουν στο εμβολιακό κάδρο της υποχρεωτικότητας

«Αν ένας εκπαιδευτικός στο δημοτικό σχολείο νοσήσει, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το σχολείο ή ένα τμήμα του ίσως χρειαστεί να κλείσει για μια εβδομάδα ή για δύο εβδομάδες. (σσ γιατί δεν νοσούν από άλλες ασθένειες οι εκπαιδευτικοί;; Tότε πως τους αντικαθιστάτε; Τα σχολεία έμειναν κλειστά 2 χρόνια σχεδόν και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός τώρα αυτή η αγωνία για το Ανοιχτό Σχολείο και ετεροχρονισμένη είναι και δεν πείθει) Για το λόγο αυτό, από αυτό το βήμα, καλώ όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, δασκάλους και καθηγητές. Σας παρακαλώ: Εμβολιαστείτε! Για να είμαστε και εμείς σε θέση να ξανανοίξουμε τα σχολεία μας με ασφάλεια και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα τον Σεπτέμβριο», επεσήμανε σύμφωνα με το efsyn.

Τα σχολεία δεν κλείνουν ούτε σ΄εμπόλεμες ζώνες η Ελλάδα ήταν μια από τις 27 χώρες από τις 300 που τα έκλεισε στην επιδημία. Επίσης η Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες είχε το πιο παρατεταμένο σχολικό lockdown..Γιατί τόση στοχοποίηση στην Παιδεία αν θέλετε απολύσεις άρση δημοσίου κλπ ας διατυπωθεί ευθαρσώς γιατί αυτό διαφαίνεται αλλαγή καθεστώτος εργασιακών σχέσεων υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας που στη χώρα μας έχει σχεδόν λήξει με βάση αριθμό θυμάτων όπως κι αλλού και μεσούσης μιας μετάλλαξης που είναι πολύ πιο ακίνδυνη. Υπάρχει ατζέντα στα εργασιακά που πρέπει να υλοποιηθεί πάση θυσία ας ειπωθεί με κάθε παρρησία…Άλλωστε από τα συμφραζόμενα αυτό διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές. Αυτό θα είναι μια πολιτική καλή ή κακή θα είναι μια πολιτική. Το να διώχνεις υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς υγιείς από τη δουλειά στο όνομα της υγείας αυτό είναι και παράδοξο κι ανορθολογικό κι αντιδραστικό και δεν είναι πολιτική είναι ρατσισμός χειρίστου είδους και κοινωνικός αποκλεισμός, επιβολή διακρίσεων…όταν και για τους ασθενείς ακόμη υπάρχει πρόβλεψη και καλώς..

dimpenews.com