Τορίνο: 62χρονη πέθανε 7 ώρες μετά το υποχρεωτικό εμβόλιο κι ενώ οδηγούσε!!ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ

Συνεχείς θάνατοι μετά από εμβολιασμό!! 62χρονη πέθανε 7 ώρες μετά το εμβόλιο. Προς το παρόν δεν υπάρχει συσχέτιση ( η γνωστή στερεότυπη αντιμετώπιση του καθεστώτος) , αλλά ο εισαγγελέας διερευνάΑυτοψία έχει δρομολογηθεί. Η γυναίκα είχε προηγούμενες παθολογίες ας την άφηναν να ζήσει με τις παθολογίες της κι ας μην την έστελναν με συνοπτικές.
Ο εισαγγελέας του Τορίνο άνοιξε ένα φάκελο σχετικά με το θάνατο 62χρονης, που την Κυριακή, οδηγώντας το αυτοκίνητό της, ασθένησε. Οι αρχικές έρευνες αποκάλυψαν ότι η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το Astrazeneca επτά ώρες νωρίτερα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν τη σχέση μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου και του θανάτου, αλλά ο αναπληρωτής εισαγγελέας Vincenzo Pacileo και ο εισαγγελέας Chiara Canepa διέταξαν την αυτοψία να προχωρήσει βαθύτερα.

Από τις πρώτες αναλύσεις και από την απόκτηση ιατρικών αρχείων, προέκυψε ότι η κυρία υπέφερε από κάποιες προηγούμενες παθολογίες, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών που σχετίζονται με την υπέρταση, οι οποίες, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα ήταν συμβατές με την ασθένεια.Την Κυριακή, η γυναίκα οδηγούσε κατά μήκος του Corso Racconigi στο Τορίνο για να πάει σπίτι όταν έβγαλε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο, βγήκε από την πόρτα οδηγού και πέθανε. Μερικοί περαστικοί ειδοποίησαν. Οι προσπάθειες να την αναζωογονήσουν οι γιατροί του 118 ήταν μάταιες και η 62χρονη μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Maria Vittoria. lastampa. 21/7/21

Τrieste διαδήλωση 23/7/21 για pass sanitaire

Peut être une image de 7 personnes, personnes debout, personnes qui marchent, foule et plein air

dimpenews.com