Σε πάρκο στην Αυστραλία ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή καρδιάς τη στιγμή της σύλληψης επειδή δεν φορούσε μάσκα. ΒΙΝΤΕΟ

Η ανθρωπιά χάθηκε στα χρόνια της υγειονομικής σκλαβιάς…Ένας ηλικιωμένος κύριος στην Αυστραλία στο Queensland βγήκε να κάνει τον περίπατό του στο Brisbane Botanical Gardens du Queensland χωρίς μάσκα καθώς είχε λόγους εξαίρεσης. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τον ”βιολογικό τρομοκράτη” ο άνθρωπος προσβλήθηκε στενοχωρήθηκε που του πέρασαν χειροπέδες κι έπαθε ανακοπή καρδιάς κι έπεσε στο έδαφος…..

Κι όλα αυτά ενώ μελέτη του CDC έχει δείξει από πολύ νωρίς ότι πάνω από 70% όσων μολύνθηκαν από covid19 φορούσαν πάντα μάσκα!!

Σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικοί μπουκάραν στα σπίτια για να κάνουν έλεγχο αν υπάρχουν και φιλοξενούμενοι ή φίλοι υπεράριθμοι.. Έρευνες κατ΄οίκον χωρίς ένταλμα στην αναζήτηση του .. φίλου ή του επισκέπτη. Παράνοια….

“Θα πάτε από προάστιο σε προάστιο,από δρόμο σε δρόμο,χτυπώντας πόρτα-πόρτα, προς αναζήτηση ατόμων που είναι σε λάθος σπίτι και θα τους επιβάλλετε πρόστιμο εκεί;”

Επικεφαλής Αστυνομίας του Σίδνεϊ: “Απολύτως”.

Με μηδενικούς θανάτους η Αυστραλία ενώ έχει μόλις 17% ενήλικους εμβολιασμένους υφίσταται ένα στυγνό υγειονομικό απαρτχάιντ που επιβλήθηκε από τον εκεί καθεστωτικό Πρωθυπουργό με στέρηση εξόδου από τη χώρα μέχρι να φτάσουν στο 80% εμβολιασμού. Παράφρονες.

dimpenews.com