Αιφνίδιος θάνατος από ανακοπή στο Κρυονέρι εν μέσω πυρκαγιών του Προέδρου του ΕΒΕΑ.Η τελευταία του ανάρτηση: ” Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!”

Αιφνίδιος θάνατος από ανακοπή του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πέθανε από ανακοπή στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι κι ενώ η πυρκαγιά ήταν κάπου στην περιοχή. Παράπλευρη απώλεια από την αγωνία και την ένταση;;; Πάντως η τελευταία ανάρτηση ενός τόσο σημαντικού ρυθμιστικού παράγοντα που βρέθηκε λίγο μετά νεκρός είναι αυτή. Zητάει άμεσα απόδοση ευθυνών ανάληψη ευθύνης. Είναι πολιτική δήλωση..” Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!.” Ολόκληρη:

” Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!”

dimpenews.com