”Στο Άουσβιτς δεν φοβόσουν το θάνατο, φοβόσουν τη ζωή!” (μια από τους επιζήσαντες).. Το ολοκαύτωμα της Εύβοιας προκάλεσε ανάλογα σ΄έναν βαθμό συναισθήματα..Δήμαρχος Ιστιαίας: Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας!

Στο Άουσβιτς δεν φοβόσουν το θάνατο, φοβόσουν τη ζωή!” διηγείται μια από τους επιζήσαντες η 98χρονη Lily Ebert.. Το ολοκαύτωμα της Εύβοιας προκάλεσε είναι σίγουρο ανάλογα σ΄έναν βαθμό συναισθήματα… Δήμαρχος Ιστιαίας: Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας!

Να βιώνεις την αμείλικτη επίθεση, την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, την παραμέληση ως θανάτου, τον εμπαιγμό, την αναλγησία, τον κυνισμό, την πώρωση των ιθυνόντων που χαριεντίζονταν με πιλότους που ήρθαν κατόπιν εορτής (δεν είχαν ΝΑΤΟική εντολή νωρίτερα) να παίζουν μπουνίτσες βρεφικές-χειρονομίες φραγμού-που φαντάζουν σαν αποτυχημένο ξόρκι την ώρα που όλα χάνονταν όλα έσβηναν μαζί κι οι φωνές απόγνωσης κι απελπισίας..Κι ήταν ο παφλασμός του κύματος να επανέρχεται διαρκώς ως τύψη..Μας έκαψαν…τους έκαψαν…

Ένα έγκλημα ειδεχθές κι αποτρόπαιο ένα έγκλημα ταξικό έκαψαν το νησί των φτωχών το νησί των ξεριζωμένων μισή ώρα δρόμο από την πρωτεύουσα….Κάνανε την Εύβοια άγονη γραμμή..

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοτζιάς περιέγραψε την κατάσταση στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα και λέγοντας ότι «η ημέρα του ολοκαυτώματος δεν είναι καλή. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας».Θα είναι 40.000 ζωντανοί νεκροί..

Peut être une image de plein air

Εκκενώνονται συνεχώς και άλλα χωριά… Το 112 έστειλε μήνυμα εκκένωσης για Πευκί, Γούβες, Αρτεμίσιο, Βουλίκι.

Πευκί 8/8/21
Peut être une image de ciel
Peut être une image de ciel et nature
Εικόνα
Βασιλικά

dimpenews.com